-
Re: Jakiej muzyki sluchacie? :)
KAT!!!!! Cannibal Corpse, Death, Marduk, Vader, Slayer, Dimmu Borgir, Sinergy, Testament, Kreator, Judas Priest, Bruce Dickinson, Iron Maiden, ACDC, Mansoinek, Kazik, Mercyful Fate, King Daimond i wielw wiele innych.... czyli ROCK METAL !!!!!!!!!
\../ o o \../
-
przeważnie ROCK, reggae ale np. dobrym [nawet polskim] hh nie pogardze... mówie tu o klasyce typu kaliber 44 paktofonika... wogule słucham wszystkiego co mi się podoba ;D
-
Rock, moge posłuchać Elvisa z przyjemnością . Chętnie równiez słucham dobrego popu.
-
no to się chyba wyłamie bo słucham hh i przeważnie polskiego ale nie mezo, liber, 18l, itd. bo to komercyjna popylina słucham kalibra, paktofoniki, pokahontaz, ostr, wsz, wwo, m.o.r.w.a ...
-
Blood for Blood, Godsmack, Hatebreed, In Flames (polecam), Korn, Machine Head, Metallica Moonspell, Nightwish, Rage Aganist The Machine, Rammstein, Sepultura, Coma, Slipknot, czasami soulfly, Slayer, system of a down, i jeszcze duzo kapel ale wymienilem najwazniejsze
-
Bruce Dickinson, Children Of Bodom, Hammerfall, Honor, Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Nirvana, Pantera, Rotting Christ, Sepultura, Slayer, Vader, Van Halen, Yngwie Malmsteen
(- kolejnosc alfabetyczna -)
nienawidze gotyku i nu
-
Zazwyczaj hh amerykanski niekiedy polski (żadko) no i PoP ale dobry nie typu Britney Spears,reggae,techno też w wiekszosci co mi sie podoba.
Niekiedy muzyke klasyczna typu Beethoven tak dla rozluznienia.
-
Przerozne gatunki metalu (procz nu...), rock, klasyka, chory gregorianskie (nie wiem czy to tez jest klasyka...) np. Gregorian, Era (odpreza mnie...). Czasem jakies cos innego, ale zadko.
-
ja praktycznie najbardzie gustuje się w rapie ale nie w polskim.
a przez jakies ostatnie pół roku ściągam, rocka, niektóre kawałki metalu, troche muzyki z ZX SPECTRUM, troche takiej muzyki typu, omega, budka suflera, l.amstrong itd.
ale nigdy nie będe słuchał techno, wszystko tylko nie techno i prosze teraz fanów techno zeby na mnie nie wjezdzali i nie mówili ze rap jest beznadziejny bo ja porpstu techno nie lubie i tyle.
-
No i jak ladnie sie temat rozwinal Chory gregoriańskie lub Chorały gregoriańskie :> To jest zasadnicza roznica,ale tak czy tak to klasyka Wnioskując z odpowiedzi,widać ze najwieksza popularnością wśród terrarystów cieszy sie muzyka metalowa... nastepna "statystyka" wieczorem...
Uprawnienia umieszczania postów