-
Kapele rockowe wspierane przez kościół satanistyczny :)
zapraszam do przeczytania:
http://chsi.pl/index.php/l/materialy/4/15
"(...)Koncerty grupy "Black Sabbath" przypominają religijne rytuały, podczas których zamiast oddawać cześć Bogu, oddaje się ją szatanowi. W trakcie "czarnej mszy" jaka się odbywa na scenie, muzycy piją krew zmieszaną z moczem - zamiast wina.(...)"
"(...)Grupa "Iron Maiden" również wcale się nie kryje ze swoimi skłonnościami do satanizmu. Otwarcie śpiewa o Lucyferze (np. "Moonchild" z płyty "Seventh Son of Seventh Son").(...)"
"(...)Grupy "Kiss", "AC/DC", "Błack Sabbath" i Ozzy Osbourne od samego początku swego istnienie były wspierane finansowo przez kościół satanistyczny, po zawarciu odpowiedniej umowy (bez oficjalnego kontraktu). Przez cały czas swego istnienia, zespoły, które zadebiutowały dzięki satanistom pracującym w branży muzycznej; miały dług wobec kościoła satanistycznego i był on inkasowany po każdym koncercie. Ich zależność od kościoła nie mogła być zerwana. Stąd też wiele samobójstw jakie miały miejsce wśród muzyków, którzy nie byli w stanie spłacić długu i wyrwać się z więzów (przykład stanowi perkusista zespołu "Led Zeppelin" - John Bonham i gitarzysta zespołu "The Rolling Stones" Brian Jones).(...)"
Normalnie spadłem z krzesła...
-
Re: Kapele rockowe wspierane przez kościół satanistyczny :)
o matko!! wygląda na to, że jestem pod wpływem szatana!!
-
nie moge.... chyba z moim zespolem tez zawiazemy umowe z kosciolem satanistycznym hahahahahahahah
-
Leviatan - a poza tym "nie myja wlosow, maja lupiez, znecaja sie nad zwierzetami, smierdza w glanach, czcza diabla" + inne wymienione niedawno bajerki.
-
-
Ozzowi płaciła Salamandra ! Kurde szkoda ze sie połamał wtedy bo juz pewnie nie przyjedzie....
-
nie wiem czy mam się śmiać, czy też płakać :/
"...muzycy piją krew zmieszaną z moczem..."
ano piją piją - w końcu: 'każdy znachor ci to powie - szklanka moczu samo zdrowie'
lepiej pójdę i posłucham czegoś "od tyłu" ...
-
Ale ta krew z moczem trzeba pic koniecznie na jednej nodze o 12 w nocy, bo inaczej nie bedzie szatana.
-
-
Jezuś! to co się ze mną dzieje jak słucham norweskiego blacku!!! NIE!!!
Uprawnienia umieszczania postów