-
Re: Jak tam maturka :)))
jak dla mnie matury są denne i uważam że były trudne. Pisaliśy już kilka próbnych i wszystkie były łatwiejsze, więc nikt nie spodziewał się takiego poziomu.
Co do polaka to tekst z pierwszej części wydaje się być łatwy, ale jak było na prawde, to okaże się, jak już będą klucze i jak sobie nauczyciel zechce oceniać.... co do tematów, to dla mnie tragedia, ale to dlatego, że w drugiej klasie mieliśmy taki polski, że go praktycznie nie mieliśmy :/ Nie wiem jakby to było gdybym znał te lektury :/ Zależy też od tego ile w kluczu wymagają wiedzy ponad te fragmenty.
Co do anglika - drugi lesening - tragedia :/ czekałem kiedy napomni o czymś w związku z drugim punktem, a on już skończył gadac :/ Potem ten tekst o edukacji, gdzie wszędzie można by dac po kilka odpowiedzi :/ No i list formalny - jak ktoś wykuł gotowe formułki to OK, ale w przeciwnym razie miał problem.... :/
Nawet klucze pisane w gazecie i na necie różnią się od siebie :/ myśle że matura wcale nie była łatwa, ale potwierdzam, że wpływa na nasze cofanie się w rozwoju, bo wbrew założeniom nie wpływa na nasze logiczne myślenie, ale na nasze myślenie wg. konkretnego wzroca. To kompletnie zabija własną inwencje i indywidualny tok myślenia :/ chcą z nas zrobić roboty które będą myśleć tak, jak im sie widzi :/
-
Gratuluje - nie zdania "egzaminu dojrzałości", zdania matury i powalającej na kolana skromności. Proponuje od razu doktorat pisac :>
Pozdrawiam.
-
Iskra dobrze powiedziane :] mnie to zawsze strasznie razi u tej "Pani"
-
-
Iskra, nie masz sie do czego czepiac? Co jakis czas widze, ze zlosliwie komentujesz posty Double. Moze faktycznie matura byla dla niej taka prosta?
wczesniej tez widzialem, jak komentujesz ten "brak skromnosci", i mowiac o twoim komentarzu dotyczacym tamtego posta- wiesz co to jest poczucie humoru?
Mozesz odpowiedziec co chcesz, ale ja sie nie zamierzam dalej klocic, ta dyskusja bedzie bez sensu.
-
Double - po co od razu zabijac? jak na razie bardzo dobrze sie bawie czytajac co poniektóre Twoje posty :>
-
ciii... nie widzisz, Saurus, że ludzi mojego pokroju należy tępić gdyż przeszkadzają we wszechświecie :>
-
Alez oczywiscie, tak samo jak smierdzacyh metali a to wcale nie jest stereotyp i w ogole my (mowie o sobie, nie wiem jak ty ;P ) czcimy szatana i meczymy zwierzeta :P
Jak to Atrax powiedzial w tamtej dyskusji- Rydzyk bylby tu z niektorych dumny :]
-
Nie Double, nie przeszkadzasz. Ubarwiasz go. Uwierz. Wszystkimi kolorami tęczy:>
Uprawnienia umieszczania postów