Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Ciao Darwin zapraszam

Re: I juz po CIAO!!!

woda ciepla nie goraca ale ciepla mozna smialo w niej posiedziec
    co do babelkow unoszacych sie spodemnie to nie bylo bzyki tylko sprawa techniczna:P pozdrawiam!!!!!!

chrzanu
    Guest

tak tak, sprawa techniczna, tak naprawde jedliscie to co było w pierwszej konkurencji :P :P
    a bedziesz na giełdzie gwiazdo światowego kina ?!

chrzanu
    Guest

w sumie moze jutro cię gdzieś spotkam bo będe w katowicach już od 10 rano bo jade do "ajmaksu"

milo cie poznac smiesznie bylo

Re: Ciao Darwin zapraszam

No się pośmiałem nieźle z paprykarza.
    Ale program oglądam pierwszy i ostatni raz.
    Josetsu rulez - ja chce autograf na czole!

YaKiLLaK
    Guest

josetsu a jak to jest z losowaniem??? bo to wał jakiś... kręci globusem i nic... nigdzie nie ma numerków tylko koles sobie wymyśla.... jak to jest??

a to jest tak ze calelosowanie to pic na wode numerkow nie ma-ale ludzie nie wiedza ze beda wybrani!! klientka ktora sciaga nas z castingow-siada razem z szefoa programu i redakcji i wybieraja sposrod 50 osob do danej konkurencji! Piotr a te osoby napisane na kartce i je tylko wyczytuje! cala ta fortuna to tez pic na wode ona jest krecona na samym koncu programu:0 najpierw nagrywa sie konkurencje a pozniej ja
    mowie wam jakie alki sa jak ludzie sa wybierani jedna babka jak ja wybrali tak spontanicznie zareagoala "JA PIRD....!!!" musieli zrobic ciecie bo im klientka wszystko zawalila i od nowa akle tak nikt nie ie kto bedzie d jakiej konkurencji wybrany
    do tych ripost co mowia druzyny na przeciwna to jest wszystko omowione kto i co mowi!!!! co do zalewania mnie i tego faceta mi i jemu powiedzieli przed prgoramem-nie wiem czy mowia tak wszystkim ale nam powiedzieli-glownie czy sie zgadzamy i takie tam! pytan nie znalismy-ja 21 lat i co ja biedny o PRL mialem wiedziec
    pozdrawiam!!!!!

to juz chyba znacie cale szczegly programu!! aha nagrywanie mojego odcinka bardzo krotko bo "tylko" 6 godzin, a kamerzysci moili ze zdarzalao sie ze nawet po 9 krecili

Tak podejrzewałem że bedziesz w ostatniej
    A co z ciuchami? dali ci jakies czy miałes drugie na zmiane?:>

nie ciuchow nie dawali kazdej osobie ktora jechala do programu kazali wziasc ciuchy na zamiane-bo jedny musieli zwyczajnie sie przebrac, inni tak jak ja musieli bo musieli! niektorym-szczegholnie ekipie z PRL dali ciuchy choc niektorzy sami mielic swoje ciuchy z tamtej ery!!!

-Na co umarł Stalin?
    -Na lenistwo i hemorojdy

Uprawnienia umieszczania postów