Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: Ciao Darwin zapraszam

Re: Ciao Darwin zapraszam

Tomek dobry pomysł np. terraryści przeciwko akwarystą Tylko ja miał bym problem gdzie miał bym stanąc:P

ja tez mialby problem po ktorej stronie stanac!!!! kasy 110zl choc moze byc wiecej podobno niekiedy dorzucaja gratisa za to jak sie wystapilo ale to nie pewne 110 to pewna kasa! w sumie przejazd gwarantuja w obie strony, jedzenie tez, placa jeszcze i jak sie dobrze zakrecic (tak jak ja tam) to mozna sie swietnie pobawic na miejscu

A jak sie do takiego programu mozna dostac? Co tydzien bym chodzil 110 miec, a niemiec to razem 220:P A 440 to moja babka, swietej pamieci, emerytury tyle mie miala chyba...

bylem na castingu agencji z ktora wspolpracuje-powyglupialem sie troszke przed kamera i juz! perwsze pytanie na castingu:
    czy wiesz co to za program Ciao Darwin-a ja odpowiedz nie!!-myslalem ze jestem spalony a tu prosze wybrali mnie

na stronce www.ciaodarwin.onet.pl mozna sie dowiedziec o castingach ale z tego co wiem to juz nie bedzie wogole!!!!

pozdrawiam i do poniedzialku

To CIAO dzisiaj-milego smiania sie:)

zapraszam 21.30 TVN-posmiejcie sie ze mnie w zyciu musi byc wesolo
    pytanie wasze na gg:jak wygladasz jaka druzyna-wiec odpowiem wszystkim-wspolczesnosc-pomaranczowa koszylka, nr 30
    do wieczora

cyclosternum
    Guest

Re: To CIAO dzisiaj-milego smiania sie:)

bede ogladał nnpewno :P
    w koncu smiech to zdrowie

ja również bede oglądał

ja tez obejrze :P

YaKiLLaK
    Guest

i gdzie josetsu??? jak narazie nigdzie nie byl w konkurencji... czyzby w ostatniej?? :P

Czy to ty siedzisz w tej kabince?

Uprawnienia umieszczania postów