Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Srodki usypiajace

Re: Srodki usypiajace

gwarantuje Ci ze jak wciagniesz kreche "czegos" to nie zasniesz na pewno !!

TylerPL
    Guest

A co to jest to "coś"? A jeśli chodzi o przedawkowania, to raz (a tylko raz próbowałem) przedawkowałem Efedrynę (2 Tussipect'i w ciągu godziny), raz trochę kawy za dużo wypiłem (ok 8kubków) i mi się ręce trzęsły jak bym miał parkinsona, i raz tabakę - rzygałem. A co do reszty to się nie wypowiadam, ani choloroformu, ani eteru nie próbowałem i nie zamierzam...

Ja może powiem coś z własnego doświadczenia:
    53 tabletki Bellergot
    15 tabletek Acodin (zawiera DXM, kodeine itp. )
    Po tym naprawde można zasnąc...na długo. ]:->

Ludzie ja polecam nawdychajcie sie helu humorek sie poprawi jak sobie wciągniesz do płuc i zaczniesz coś gadać - zmienia ci się barwa głosu. hihihihi ))

pardon, chloroform to 3-chlorometan (wiem, że nie ma to tutaj większego znaczenia, ale błąd to błąd CHCl3

demon666
    Guest

Ten podtlenek azotu uzyskany z azotanu amonu nie jest 100% czysty...

Pozatym trzeba go wymieszać z czystym tlenem w odpowiednich proporcjach.
    W dużym stężeniu powoduje zawroty głowy, halucynacje itp...

A jeśli nawciągacie sie samego podtlenku to już możecie sie nie obudzić.

Zresztą poczytajcie sobie o tym w necie, ja to kiedys gdzieś przeczytałem jak interesowałem się pirotechniką w praktyce, niestety po nieszczęśliwym wypadku interesuje się juz tylko w teori...

"Po tym naprawde można zasnąc...na długo. ]:->"
    Z przebudzeniem w szpitalu.

no nie do konca
    ale spoko to twoja prywatna dedukcja

CHCl3 jest tak b.b.b.b.mocno trujacy i utleniajacy ze jak z nim pracuje to pod max wyciagiem,bo nie zamierzam sie tym szytem podtruc wiec nie polecam

No cóż. Jeżeli chodzi o usypianie/chwilową utrate świądomości bądź przytomności, to ja też coś dorzuce:

-> Wszystkie gazy paraliżująco - obezwładniające, na bazie Cezu (Cs). Występowanie tego pierwiastka, może spowodować utratę przytomności, poparzenia, pieczenie skóry itp.

-> Jednak najmocniejszym narkotykiem, wywołującym tego typu działania jest tzw. "Tabletka gwałtu" (ew. "Pigułka Gwałtu") - powodująca utrate przytomności i świadomości na około 24 godziny. Osoba która sporzyła (zostało jej to podane) narkotyk, nie pamięta nic co sie wydarzyło w ciągu ostatnich godzin.

Rochypnol, bo tak się nazywa się poprawnie ten środek, dodany do niebieskiej substancji, bądź zabarwionej na ciemno (np. drinka), jest niewidoczyny.

-> kwas gammahydroksymasłowy i ketamina, wywołują podobne reakcje, jak opisałem wyżej

szczegóły w internecie

Uprawnienia umieszczania postów