Strona 13 z 15 PierwszyPierwszy ... 31112131415 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

TylerPL
    Guest

Re: nie miejcie do mnie pretensjii

punktu widzenia ludzi wolnych od subkultur... i odpowiedzcie sobie na pytanie: Ludzie z której subkultury najmniej dbają o higiene? :P Większość ludzi z tłustymi włosami to metale i nic na to nie poradzicie
    GÓWNO PRAWDA! Wcale nie większość! Po prostu masz takich idiotów w klasie! A jeśli chodzi o długie włosy które są tłuste to wcale nie prawda! Jak jakiś dres ma włosy 0.2mm, albo nawet 1cm to po prostu nie widać, że są tłuste! A jak mają 20-40cm to przecież od razu widać, ze ktoś ich nie myje! Ale jednak jak się ma długie włosy to się o nie dba! Jak toś nie dba to nie powienien mieć długich! Ale to juz jego prywatna sprawa, a nie żadna subkultura brudasów-metali!

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Wracając do długich włosów... czy dziewczyna słuchająca hh mająca długie włosy to metal? Bo mówicie że jak ktoś ma długie włosy to metal. Nosze długie bo mi sie podobają i lubie sobie pogować czasem :P

PS. Ale już sobie postów nabiliście (daf'em poleciało )- bez urazy dla daf'a

YaKiLLaK napisał(a):

> twój nick mnie mało odchodzi szczerze mowiac i nie bede do
    > niego uwagi przykładał Koleś urwałeś sie z choinki i
    > zaczołeś na mnie najeżdżać... Idź na grzyby lepiej bo tylko
    > ofere robisz... Tolerancyjny dla wszystkich to znaczy dla
    > kazdej subkultury... (powienien to jaśniej napisac bo niektorzy
    > nie rozumieja.. :/, sorki ) Nie musze lubić każdego
    > człowieka... prawda?? niezaleznie w jakiej jest subkulturze...

Ty lepiej idz do bibloteki i sprawdz sobie slowo tolerancja.Uzywasz slow,ktorych sam nie rozumiesz i starasz sie byc "madry". Co to jest ofera ??:> Mnie tlumaczyc slowa tolerancja nie musisz,ale Tobie sie to przyda - http://www.slownik-online.pl/kopalin...AF0063CA02.php. Polecam goraco ten link. Uogulniajac i pakujac wszystkich do jednej szufladki, "bo sie tak przyjelo" na pewno z tolerancja ma to nie wiele wspolnego. Na nikogo nie najezdzam i nie zachowuj sie jak male dziecko,ktore ma sie za chwile rozplakac. Lubie po prostu bronic swoich racji :]

> P.S nie bede z toba konwersowal bo egzystujesz w brodziku
    > intelektualnym a pozatym nie rozumiesz ideii koncepcji
    > zalozen... :/

Dlugo nad tym myslales ??:>

Ps Mnie tez juz sie niechce gadac do slupa... :]

"> P.S nie bede z toba konwersowal bo egzystujesz w brodziku
    > intelektualnym a pozatym nie rozumiesz ideii koncepcji
    > zalozen... :/
    Dlugo nad tym myslales ??:>"

To jest gotowy text z smsow :]

YaKiLLaK
    Guest

Stolec glupio ci i czepiasz sie literówek bo już nie masz co gadać.... Mojego zdania nic nie jest w stanie zmienić zawsze metale bada mi sie kojazyc z ich przydomkiem A jezeli ktoś wybija się nad przeciętną to wielki + dla niego

śmiejecie sie z tych co słuchają hip hopu że to durna muzyka....
    a wy słuchacie jakiś jełopów co drą ryje i do tego znęcają sie nad zwierzętami i sieją propagandę antychrysta

"śmiejecie sie z tych co słuchają hip hopu że to durna muzyka....
    a wy słuchacie jakiś jełopów co drą ryje i do tego znęcają sie nad zwierzętami i sieją propagandę antychrysta"

Gdybym byl skejtem, to wstydzilbym sie, ze taki ktos jak Ty probuje mnie reprezentowac

Pozdrawiam serdecznie Ojcze Dyrektorze!... I brygado moherowych beretow ))

Niestety jest tu wiele ludzi ograniczonych umysłowo i nic na to nie poradzisz, chyba trzeba zamknąc ten wątek:P

Do moda - stawiam flaszke na pierwszym lepszym zlocie, pierwszemu modowi, ktory zamknie ten topic :>

Pomyslec, ze pare osob sie zylowalo przez te kilkadziesiat postow, zeby wytlumaczyc innym ze, ze sa pewne wartosci stojace ponad tym, ze ktos nosi szerokie gacie, a ktos nie nosi gaci w ogole. Widocznie temat byl za trudny. Co niektorzy okazali sie zbyt glupi (bo jak inaczej to mozna wytlumaczyc?), aby to zrozumiec.
    Zaskoczyl mnie poziom co niektorych wywodow i argumentow.
    Po co niektorych osobach spodziewalem sie troche wiecej oleju w glowie, a tym czasem widze ze Rydzyk bylby naprawde dumny.

Mimo wszystko pozdrawiam.

cyclosternum
    Guest

lubicie se posty nabijac hihi :P

Uprawnienia umieszczania postów