-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
A więc temat który miał pokazać kogo nienawidzimy (pewnie autor miał na myśli polityków and reszta), a dyskuja zeszła na tolerancje i nietolerancje. Co by to jednak nie było temat jest bardzo Ciekawy bo pokazuję jak my wszyscy myślimy. Ci co są w moim wieku pisali na egzaminie gim. rozprawkę na temat NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA. A jednak zdobi, bo my wszyscy (może jest pare wyjątków) oceniamy właśnie ludzi po wyglądzie (ja też). A jeszcze rok temu pisałem że nie powinno się tak robić...
-
jezeli chodzi o mycie sie po w-f to chyba normalka... i nie potrzeba mowic tutaj o rzeczach oczywistych... Nie wiem czy kogoś tutaj obraziłem, jak tak to przepraszam nie miałem tego na celu, ludzi lubie lub nielubie niezależnie od subkultury lecz od sposobu bycia... Ty chyba nie rozumiesz o czym ja mówie... nigdzie nie powiedizałem że śmierdzisz :| Nie nadarmo przyjęło się że metale to "brudasy", skądś to musiało się wziąć... Z własnych doświadczeń mogę wywnioskować że na to miano zasługuje najbardziej środowisko metali i punków. Ja w swoim życiu spotykałem osobników potwierdzających regułę (90$) ale też i takich którzy wogule nie pasują do tego określenia (10%). To chyba normalne gdy ktoś od małego widuje metali i nie grzeszą hiegieną, chodzą miesiąc w tych samych ciuchach, to bedzie miał taką opinie ogólną na temat tej subkultury... Oczywiście zdarzają się ludzie łamiący wszelkie normy higieny nie należący do w w subkultur. Nie bede fotki zamieszczał bo nie chce obrażać tutaj nikogo... Ten temat do niczego nie prowadzi. Jestem tolerancyjny dla wszystkich. samuel jestes malo kumaty, lub nie czytales wszystkich postów :/
-
YaKiLLaK napisał(a):
Jestem tolerancyjny dla wszystkich. samuel jestes
> malo kumaty, lub nie czytales wszystkich postów :/
>
Przyganial kociol garnkowi...Przeczytaj jeszcze raz co pisales ,a dopiero pisz o tolerancji.A co do czytanaia postow ,to sobie przeliteruj moj nick ,bo z tym tez masz problemy :]
-
twój nick mnie mało odchodzi szczerze mowiac i nie bede do niego uwagi przykładał Koleś urwałeś sie z choinki i zaczołeś na mnie najeżdżać... Idź na grzyby lepiej bo tylko ofere robisz... Tolerancyjny dla wszystkich to znaczy dla kazdej subkultury... (powienien to jaśniej napisac bo niektorzy nie rozumieja.. :/, sorki ) Nie musze lubić każdego człowieka... prawda?? niezaleznie w jakiej jest subkulturze...
P.S nie bede z toba konwersowal bo egzystujesz w brodziku intelektualnym a pozatym nie rozumiesz ideii koncepcji zalozen... :/
-
Miałem coś się wypowiedzieć, bo sam jestem metalem (czyt. glany, czarne ciuchy). Ale mi już ręce opadają jak słysze taki tekst "Metale sie nie myją, mają tłuste włosu i wogóle" w kazdej subkulturze znajdą się tacy co nie dbają o higiene i swój wygląd.
PROPONUJE ZAMKNĄĆ TEMAT
Miejmy nadzieje, że z powodu tego tematu i "wojny" miedzy metalami a hh'owcami się ludzie nie pobijecie na giełdach !
-
ale durne gadanie
"Ja używam dezodorantu a jestem metalem więc juz nie można nazywać nas brudasami
TY UŻYWASZ ALE 90% NIEE!!
Jedna jaskółka wiosny nie czyni
-
JA PIE........E! LUDZIE CZY WY WOGÓLE WIECIE CO PISZECIE?! Piszecie samse stereotypy! Na prawdę myślicie że 90% metali to brudasy?! Żal mi was ludzie, na prawdę żal! Nawet nie mam ochoty więcej sie wypowiadać na ten temat bo Ci co mówią że metale to brudasy są niedorozwinięci umysłowo!
Moderatorzy, PLZ zamknijcie to!
-
-
Re: nie miejcie do mnie pretensjii
To nie był mój pomysl żeby trzeba było kłutnie prowadzić ja chciałem cię dowiedzieć czego nielubicie najbardziej !!
-
Re: nie miejcie do mnie pretensjii
10203912392032380985425% takich tematow konczy sie jakas klotnia na poziomie glisty odbytniczej - porownywanie, ktora "subkultura jest lepsza".
Ktos to juz powinien zamknac.
Uprawnienia umieszczania postów