-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
Hehehehe.
A ja mam kumpla ktory slucha metalu i jezdzi na BMXie. Chodzi w glanach albo w adidasach (zalezy jaka pogoda). Wlosy mial dlugie ale scial jakies 2 lata temu (chce zapuszczac znowu).
Napiszcie mi prosze, spece od szufladkowania, kim jest taki czlowiek?
Ja sam nosze sie roznie: czasem w glanach, casem na czarno, czasem w adidasach (do kosza lub typu "muszelki"), czasem na bezowo, casem na szaro albo granatowo... Wlosow nie mialem cierpliwosci zapuscic a muzyki slucham generalnie ciezkiej, aczkolwiek nie zawsze bo to jest zalezne od humoru jaki mam.
Znam "metali" (czyt. ludzi w dlugich wlosach, w skorze, na czarno w glanach) ktorzy sa pozadni, inteligentni, wyedukowani, wychowani, CZYSCI... Ale znam tez takich ktorzy nie myja sie miesiacami, stoja za smietnikami i chleja winiasze.
Znam "skejtow" (czyt. luzno-gatkowych kolesi w za duzej bluzie) ktorzy sa pozadni, inteligentni, wyedukowani, wychowani, z ktorymi da sie pogadac... Ale znam tez takich ktorzy laza po osiedlu w gaciach poprzecieranych, pobrudzonych, SMIERDZA i ciagle albo jaraja ziolo albo sa ujarani.
I znam Battka N. ktory zaklada glany, do tego szerokie spodnie, slucha ciezkiego rocka a sam twozy techno jak sie zjara (co czyni czesto).
-
Ty jestes chyba jakis na prawde ograniczony i bezmozgi.Dezodorant to niby co,dla wybranych ??!! To ze ktos o siebie nie dba to nie jest sprawa subkultury tylko jego wlasna !!! Niestety tacy jak Ty co maja siano w glowie nie moga tego pojac...
-
-
YakiLLak i ty dalej myslisz ze muzyka ma cos wspolnego z higiena osobista? Proponuje zamknac ten temat bo on moze prowadzic juz tylko do wojny.
-
moim skromnym zdaniem ten temat jest przygłupawy i przez niego wywiązują sie kłótnie....
Po za tym nie ocenia sie człowieka po jego sposobie ubioru i tego co słucha, jak to nie którzy robią, mam kumpla metalowca i jakoś nie śmierdzi..
-
to zjebales ze scioles wlosy bo ja juz skrecilem a propo dzis bylem na poprawkach i zajebiscie wygladaja (dredlocks)
-
1. baba z chemi
2.kolezanka z klasy kofana ela nick Smierdziel
3.kamil_15:] hehehe
-
I ty cos mowisz o higienie? Stary, najpierw sie myje, pozniej uzywa dezodorantu. Jesli ma do domu powiedzmu 10 min drogi to mu sie nie dziwie. Tez bym wolal pojsc i sie na chacie wykapac niz grzyba dostac jakiegos...
-
Zaden ze mnie cwaniak - po prostu stwierdzam fakt :] Ty mi bedziesz pisal o obrazaniu innych ??!! Wez sie zastanow co piszesz !! Skoro u Ciebie w klasie u zywa dezodora 2 osoby nie znaczy ze ja go nie uzywam !!! Skoro reszta nie uzywa to jest ich problem i nie wrzucaj mnie to jednego wora z nimi !!! Swoja droga jak zauwazyl SDY - jesli sie psikasz dezodorantem na spocone cialo bez umycia to smrodek tez nie jest przyjemny :].Masz racje czas skonczyc ta gadke,bo szkoda mi klawiatury na takie jalowe dyskusje z ludzmi,ktorzy ocenaija innych nawet ich nie znajac.Tak na marginesie to ja nie mam 15 lat ,zeby sie chowac za monitorem i skoro Ci brak argumentow to nie sprowadzaj dyskusji do poziomu ewentualnych rekoczynow,bo to mi pachnie troche podstawowka :]
-
bosze wezcie sie juz zamknijcie bo ten post nie bedzie miał końca :]
niech kazdy sie ubiera jak chce , słucha czego chce , a wy nie macie czego sie czepiac
Uprawnienia umieszczania postów