Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

YaKiLLaK
    Guest

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Ja nie wiem skąd w Polsce się wzięła moda na szerokie spodnie i hip hop. Przeciez kazdy wie że prawdziwy skate (z USA ) słucha rocka. Ogólnie nie przepadam za subkulturami bo to jest tak jak ktoś już powiedział tutaj, że ludzie słabi psychicznie robią sie na skate czy metali żeby mieć jakieś poparcie w grupie. Mało jest metali którzy chodzą ubrani normalnie (jak człowiek) ubierają się tak jak ich idole... tak jakby nie mozna było słuchać muzyki takiej jaka sie lubi nie ubirając się przy tym tak jak wykonawcy...masakra szkoda słów... Ja nie należe do żadnej z subkultur i się ciesze z tego powodu.

wielkie lol, mispushupek1 a co, jak jeździ na desce i nie ma kapelusza lub czapki to skatem nie jest?rotfl
    Albo w drugą strone, jak ktos nie jeździ na desce tylko na rolkach,nie ma blanta w ustach i czapki na głowe to tez juz nie ma "zaszczytu" byc skatem?
    Wogóle napisz, że to co Ty wypisujesz to są żarty, albo jakaś śmieszna prowokacja

No z tymi brudasami to jest śmiech na sali. Ja myje się codziennie(nie wyobrażam sobie przyjść z siłowni i nie umuć się) a włosy co drugi dzień. Spotkałem wielu skejtów brudasów, którzy chodzą przez tydzień w jednych spodniach(u mnie w klasie w licku jest) i 1 punk'a brudasa. Ale on to już przesadzony był. Nienawidzę jak skejci, metale przesadzają z ubiorem. Ostatnio takiego skejta ciągle widzę, rzygać się chce, koleś jest chudy jak palec a ubranie ma takie jakby miał 2 m w pasie i 50 kg gówna w gaciach.

mispushupek1
    Guest

wiesz Fivkaaa jakoś niemam ochoty się przed Tobą tłumaczyć ale jak byś troche pomyślała to moze zrozumiesz mi chodziło o przykład

Widze mispushupek1 że twój post się cieszy duża popularnością.
    Fivkaaa nie wiem o co ci chodzi ale skate to nie jest HH bo czesto sie myli te pojecia.
    Skate to taki gościu co jeźdi na BMx czy desce bądż rolkach jakoś wyczynowo przy tym słucha zapomniałem jak to sie zwało ale dobra.A co do tego to znam dużo dziewczyn co nie powiem ze nie oszczedzaja niektore na kosmetykach ale na dziwki nie wygladaja z tego tylko pojecia ze nie sluchaja punku,rocku czy metalu .
    A do tego że metalowiec to brudas to już sie tak przyjeło.

TylerPL
    Guest

A co do YaKiLLaK'a to on ma 100% racji! Byłem nie raz na zachodzie i widziałem skejtów, którzy słuchają punk-rocka, a nie jakiegoś hh! A w polsce w ogóle nie wiem skąd się wzięła ta cąła "moda" na hh i luśne gatki (spracjalnie tak napisałem) i bluzy z kapturem.

YaKiLLaK
    Guest

TylerPL tego się chyba nigdy nie dowiemy to tak jak na przejściu dla pieszych wielokrotnie można zaobserwować manipulację ludźmi. Jeden cymbał przejdzie na czerwonym świetle i już za nim następni się zrywają bo dlaczego on przechodzi a ja nie? :> Wysnówam 1 wniosek: Ludzie są prymitywni

TylerPL
    Guest

HEhe... Ja zawsze przechodze na czerwonym świetle... (jako pierwszy, reszta idzie za mną). Jak przejdę zanim światło zmeni się na zielone to wyprzedzam prędkość światła!!!

A jeszcze wracając do tematu, mispushupek1, czego Ty się spodziewałeś po tym temacie?!

M.I.R.A.S.
    Guest

Przecież pisałem o tym w moim poprzednim poście :] (o skate)

Snapek- m.in. chodzilo mi o to w moim poście. Miałam nadzieję,że ludzie się domyślą:> A mispushupek1 napisal to tak jakby skatem był koleś chodzący w czapce z daszkiem ,spodniach w kroku i słuchający hh. Moich wielu znajomych jeździ na desce, jeden na bmx'ie i nie jeżdżą w spodniach z krokami w kolanach bo tak jest im niewygodnie, zadnych ewolucji by nie mogli zrobic bo krok by przeszkadzał, więc nie mam pojęcia skąd takie coś się wzielo:|

Uprawnienia umieszczania postów