Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

demon666
    Guest

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Obcy pisząc nu metal miałem na myśli 4 zespoły:

1. System Of A Down - kultowy, niepowtażalny zespół
    2. Limp Bizkit - całkiem spoko zespolik, ma dobre mocne kawałki, najbardziej przypadł mi do gustu album Three Dollar Bill Y'All
    3. Chevelle - niezły wykop:]
    4. Sunk Loto - Kolejny niepowtazalny zespół, jedyny w swoim rodzaju

Wiem że nu metal z prawdziwym metalem nie ma wiele wspólnego, bardziej to hard rock niż metal ale napisałem ze słucham również innych gatunków muzyki...
    Nie ograniczam sie tylko da samego metalu.

A co do Linkin Park to uwazam ze to komercyjny shit, zwłaszcza duzo stracił kiedy sprzedał sie i stworzył płytke z jakims raperem:/

A co do zespołów które najbardziej przypadły mi do gustu to:

FRONTSIDE, Pandemonium, Behemoth, Vader, Kat, Death, Pantera, Black Label, Kreator, Slayer, Type O Negative, Disgorge, Dying Fetus, Internal Suffering, Suffocation, Sepultura, Lamb Of God, Marduk, Metallica(stara), Machine Head, Anthrax itd...itd...

Punk:
    Sum41 i Green Day & (Kult - Kazik)

PS. A co do mojej opini o hh to zanim całkowicie przestawiłem się na "mocną" muze słuchałem takich zespołów hh jak: 3 wymiar, Łona, Kaliber 44, Sidney Polak, Abradab, kasta, D12 itd...itd... i musze stwierdzic ze ta muzyka to dno.
    Życie z fanatykami hh + to ze sam go kiedys słuchałem są dobrymi argumentami za tym ze hh to kicha na całego:/

Ja ubieram szerokie spodnie, bluzy, adidasy - bo mi tak wygodnie, hh słucham nieraz, i polskiego, i czarnego, jak jest fajna piosenka to słucham. Techno się zdarza posłuchać, metalu nawet nie słyszałem. Mało mnie obchodzi kto kim jest, żeby widzieć gościa w czarnym stroju, glanach, łańucach i od razu go nie lubić, bo "wszyscy są tacy sami"??
    I tacy ludzie na przykład hodują ptaszniki i usłyszą że wszystkei pająki są niebezpieczne dla ludzi to zaczynają się śmiać i mówią coś o "stereotypach". Nie oceniajmy ksiązek po okładce :/

Ty Marian jetes spoko. Do ciebie nic nie mam, ale czasami nieprzyjemnie rozmawiało mi sie z metalami. Dlatego zostało mi złe wspomnienie :P

hmmmm widze że większość stąd nienawidzi dresiarzy :-)
    No więc tak: jestem dresiarzem (czasami), chodze na mecze i sie bije i mam łysą pałe :-)
    Nienawidze:
    -jak ktoś cfaniakuje a może dostać strzała i nie wstać
    -jak ktoś osądza ludzi tylko dlatego że słuchają jakiejś muzyki
    -Rydzyka
    I na koniec chciałem napisać, że metal lubie (Iron Maiden) ale denerwuje mnie metalowa czy punkowa subkultura i wyznawanie szatana itp 666 :-| I na koniec dodam że jeden z moich najelpszych kolegów jest metalem i ma ksywe brudas albo czubaka

i zapomniałem napisać nienawidze hiphopu jako muzyki a subkultura jest mi obojętna

jak ma metal pachniec jak Woodstocku( nie wiem jak to sie pisze) skacze cały dzień w czarnym ubraniu, w glanach w 30-stopniowym upale
    śmierdzi

WIĘC NIE DZIWCIE SIĘ ŻE MÓWIĄ NA WAS BRUDASY...

nawet moja mama tak powiedziala jak widziała (i czuła zapach) stojących na przystanku metali

M.I.R.A.S.
    Guest

no ludzie! kiedy w końcu zrozumiecie że człowieka ocenia się po postępowaniu , a nie po wyglądzie. STEREOTYPY . A niby ci co słuchają techno i innej muzyki to nie śmierdzą? impreza trwa, wszyscy się bawią, więc wszyscy się pocą...
    A tak pozatym, jeszcze nie spotkałem osoby z którą mógłbym pogadać o hip hopie...oczywiście nie polskim :]

Osobiście nikogo nie zaczepiam i sam nie szukam zaczepki, ale bardziej się boje gdy mijam grupe dresów niż metali.

A i wracając do dziewczyn...jak mówił daf u mnie ponad połowa dziwczyn słuchającyhc czegoś inego niż rock,punk rock i metal , ma sieczke w głowie :]

Jeżeli ktoś chce ciekawe piosenki hh (nie polskie:P) to zapraszam na priv.

Rosea nie patrz jednostkowo i nie uogolniaj. Rownie dobrze ja powinienem napisac ze nie lubie wszystkich skate`ow tylko dlatego ze kilku mi kiedys ryj obilo totalnie bez powodu (dziesieciu na jednego).

YaKiLLaK
    Guest

ludzie słuchający techno używają różnego rodzaju dezodorantów i wód toaletowych.. ( dziewczyny perfum) Matala nie wyobrażam sobie z deozorantem w rece

Biber - raczej mi nie o to chodzi, bo co do mnie, to mam odraze przede wszystkim do dresow, ktorzy cwaniakuja i sa silni w grupach i przewaznie czepiaja sie niczego winnych osob. Juz nieraz slyszalem nawet o przypadkach kradziezy, z czego jeden moge potwierdzic. Takich leszczy nie toleruje i unikam.
    Juz nie jedna osoba dostala w zeby tylko dlatego, ze nie chciala im dac 5zl.
    Mam po prostu tendencje do nie tolerowania grup i ludzi, ktorzy nie toleruja innych i zachowuja sie wobec nich conajmniej buracko.

A to, ze ktos ma lysa glace i chodzi na mecze, to jeszcze norma Mam takich 2 kumpli, co tylko hokejem zyja. :]

Uprawnienia umieszczania postów