Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Sie wie Warszawka.....

Miras- popieram. Ze tak powiem madrych skejtow tez znam :] Jakos da sie z nimi dogadac i ci nie powiedza, ze "lubia metali, dopoki im cos nie smierdzi pod nosem" ;]
    Ale sa ludzie, ktorym nie przetlumaczysz, wiec Twoj post powstal na darmo ;]
    Wiadomo, ze w kazdym gatunku muzycznym znajda sie jakies czarne owce.
    Ja znam kilka starych HH-owych zespolow powstalych przed 1998-97 rokiem i dalej mam ich piosenki. Pozniej probowalem sie przekonac (bo nie mozna czegos krytykowac, nie majac mozliwosci sprawdzenia, czym to jest) do tego nowszego i ... nie udalo sie. To, co zaczelo powstawac, to totalny gwalt na uszach. Bylem zdruzgotany, jak dalece upadl ten gatunek od 98 roku. I potwierdzi to nie jeden milosnik tej muzyki.
    Znam troche ten gatunek... i uwazam, ze w aktualnym polskim wydaniu, zszedl on totalnie na psy. O innej muzyce, jak np. techno nie dyskutuje, bo nigdy nie sluchalem :]

Co do metalu, to on tez nie jest idealny. Jest masa zespolow, ktora idzie w komerche i wydaje byle badziewie - takiego czegos nie slucham.... Wole "produkcje sedesowa" byle miala dusze.

"no metal + normalna laska to sie zdarza , ale metalówa +normal facet to raczej rzadko"
    Punkt dla Ciebie Slaf
    Piszesz o tolerancji, ale jakos rozgraniczasz "normalne laski" i "nienormalne laski" ;]
    Najlepiej postaw obok siebie dziewczyne w rozowym i "metalowe"... i powiedz ten tekst o normalnych laskach... . Upewnij sie, czy nie ma "satanistycznego noza" w dziurawych spodniach, bo gdyby byla normalna, to by go uzyla
    Taki tekst obraza wiele dziewczyn sluchajacych takiej muzyczki. A kobiety trzeba szanowac
    Wiec przynajmniej w tej sferze staram sie nie dzielic dziewczyn na brudne metalowy i tepe "hydrogumolacho*** z disco", bo tak po prostu nie wypada.
    Stereotypy ssa. Ale jest jedna rada - nie wypowiadac sie o tym, o czym nie ma sie pojecia. Wtedy wszyscy beda zdrowi.

Pozdrawiam.

"no metal + normalna laska to sie zdarza , ale metalówa +normal facet to raczej rzadkosc - nie coeniam ich intelektu i tobie tez nie radz eoceniac panienek po rozowych strojach , ale chodzi o zmysl estetyczny wole popatrzec na rozowa laske w mini niz na metalowe z czarnym makijazem potarganych spodniach itd "

Hmm, slabo sie widze orientujesz, znam pare przykladow "metalowych dziewczyn" i "normalnych chlopakow". A ja jednak wole popatrzec na "metalowe" niz rozowego kroliczka playboya.

TylerPL
    Guest

Na jakiej podstawie mówie że nienawidze skejtów i dresiarzy? Bo znam ich aż za dużo! Część osobiście, bo to 90% osób które chodziły ze mną do podstawówki i gimnazjum, a cześć z przelotnych znajomości w stylu: podchodzi do ciebie 10 dresiarzy i "mówi masz 2zł?"........

Slaf - żal mi cie człowieku, myślisz ze jak ktoś słucha metalu to odrazu nosi długie włosy, skóry itd., ja osobiscie słucham metalu i nie mam nic do hip-hopu ale nie tego polskiego - bo ten polski to ja nie wiem co to jest?:P

M.I.R.A.S.
    Guest

Tak samo nie każdy kto słucha hh , musi nosić szerokie spodnie itp. , ale sami powiedzcie w dużym stopniu do rodzenia sie takich stereotypów przyczyniły się media. Rzygać mi się chcę jak oglądam program VIVA ( nie mam kablówki , więc nieraz w sobote:P) nawet te 30 minut tygodniowo mnie dołuje, bo 3/4 muzyki puszczanej na vivie to kicz i pospólstwo umysłowe. Mówie głównie o hip hopie- nie wiem czy niektórych nie wkurza to że jakiś tam "raper" ciągle rymuje o biedzie , a sam jezdzi BMW na dokładke ma taką składnie jak dziecko z 3 klasypodstawowki...to jest żenada. Zauważyłem też ze w rocku coś takiego się dzieje (nie chciałem konkretnieo rocku gadać , ale o muzyce gitarowej) dawniej aż miło sluchalo się np Guns ang Roses, a teraz co jest? także komercja...muzyka dla pieniędzy... [to są moje odczucia-na tej muzyce nie znam się za bardzo]

A i wróce do dziewczyn metalowych i rózowych... w tym się raczej nie zgodzę ze Slafem. Tutaj także działa stereotyp :] ,

bo jak sie ziąkom gitary spodobały , to kilka kapel które grały wczesniej dosć fajnie m,in LP musieli dać dupy i nagrac tak jak w tym wypadku plyte z muzynem.

mispushupek1
    Guest

Re: Przestańcie już pieprzy* te g.lupoty niepisać o sketach.

NIEpisać już tego gówna czy tak trudno jest napisać o tym że nielubie giertycha, rydzyka i muleraa ?? przecież każdy zna nasze chasło TERRARYŚCI ŁĄCZMY SIĘ !!!
    To niewarzne że jeden ubiera się na czarno a inny nosi szerokie portki i pali trawe,
    przecierz to łączny nas TERRARYSTYKA !!! Wy zachowujecie się jakbyście byli rasistami inaczej !!

Obcy pierwszy raz przyznam ci racje i sie z tobą w zupełności zgodze , to był życiowy błąd LP ...

dopisuje jeszcze krawężniki, bo na nich odzierają się moje pikne glany
    i psie gówna - wiadomo dlaczego

CO chcecie od metali Może wyglądają troche dziwnie, ale za to mają najlepszy gust muzyczny :P (Ja i tak bardziej lubie rock niz metal)

Ktoś napisał że myślą o śmierci. No to gratuluje. Mylisz sataniste z metalem.

Uprawnienia umieszczania postów