-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
eee może małe sprostowanie, widzę że w różnych grupach panuja różne stereotypy :
metal - satanista, brudas , nudziarz, chodzi w czarnych ciuchach, mysli o śmierci , dziczeje .
"hiphopowiec"- luzak, żul, kibol, dresiarz, pali trawe , przypakowany, pewniak i wszytsko wg niego jest cool i ziomalskie.
To są głupie stereotypy !!
Po pierwsze, ludzie mylą pojęcia - skate to nie jest osoba w szerokich gaciach !
Skate jak sama nazwa mówi jezdzi na desce czy innym sprzecie i przewaznie nie slucha hh tylko lekkiego rocka, punk rocka. Przynajmniej wiekszosc których znam .
Metale...jak pisałem w wśród wiekszosci ludzi panuje taki stereotyp, jednak ja uważam że to normalni ludzie :P . W każdym bądź razie ja słucham hh od dawna i zauważyłem że metale są bardziej rozgarnięci inteligentniejsi i ogólnie lepiej się z nimi gada.Sam nawet zacząłem troche słuchać.
A i jeszcze jedno - wszyscy wjezdzają na hh , i mają do tego prawo ale nie wiedzą wogóle o czym mówią. W Polsce nie ma hip hopu ! o jest komercha i stękanie o pieniądze. Gdyby posłuchali normalnego hh tzn.amerykanski lata 90-99 to wtedy zmieniliby zdanie napewno. Tak wogóle hip hop to kultura , której częścią jest muzyka - RAP. Zachęcam do posłuchania nie polskiego rapu !!!
A żule to produkt uboczny komercjalizacji "hip hopu " , wszyscy typu yo ziomal to są pokrety !! nawet nie wiedzą że słowo ziomek było uzywane w sredniowieczu :P
Wogóle nic nie wiedzą , wiedzą tyle ile w telewizji naoglądają.
1.ŻULI
2.klan :P
3.papa Rydzyk
Uprawnienia umieszczania postów