Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Silent_Dragon
    Guest

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Witam
    1. Szpanerów i pozerów.
    2. Pani od chemii - Sz. P. Opacka :/
    3. Dresiarzy.

Ps. Atrax jak twoje wypowiedzi sie czyta (szczególnie o tym parkingu) to można popłakać sie ze śmiechu
    Tak fajnie to opisujesz :P

Pozdrawiam

1. Dresów(odmiany "jestem zajeb****, a Ty na mnie lecisz bo w moim automobilu lecą fajne techniawkowe kawałki w jezyku ruskim")
    2.Koziego bo na każdym koncercie się dowala do mojego miłego, placze się pod nagami i jak pies nie odstepuje na krok...co gorsza maca po kolanach(ale nie mnie) i chyba nie jest normalny(nic nie mam do homo ale to lekka przesada)
    3. Ludzi którzy nie szanują drugiego istnienia (zwłaszcza nei szanują zwierząt i traktują w sposób przedmiotowy)

jak ty to nazywasz "gardzisz" kims tylko dlatego bo słuchaja hip-hopu? wytłumacz mi prosze i nie wykręcaj sie z tego co napisałes

1 Wszystkich antymetali (Hi rosea :])
    2 Wazeliniarzy (Hi Silent )
    3 Hipokrytow,Idiotow, Ludzi wyladowujacych na innych swoje frustracje (Pozadrawiam wszystkich szefow :]), fanatykow religijnych ( pozdro dla Ojca - kierownika z Maybachem ) i wielu,wielu innych ktorzy "upiekszaja" to moje szare zycie i gdyby ich nie oni, to o wiele kolorowsze by ono bylo. :]

:>
    ja podobnie jak rosea nie lubie młodzieży wszechpolskiej (aż wstyd że tak sie nazywają i jeszcze ktoś pomyśli, że nas reprezentują)....
    a poza tym, jak pewnie wszyscy z nas:
    -radia M z o.Rydzykiem na czele i jego armii Mocherowych Beretów
    to tak z konkretów, a poza tym nie lubie wielu innych "grup" ludzi przejawiających pewne negatywne zachowania typu - chamstwo, głupota, nietolerancja, nieczułość, nieuzasadnione poczucie wyższości itp....
    Oczywiście nie moge zapomnieć o moim kochanym nauczycielu fizyki, którego dzięki Bogu już nie zobacze pewno.

Ej no Samael ! Jestes niesprawiedliwy! Wlasnie, ze bede biskupem! Jak ja inaczej sobie tego Touarega kupie :/ :P

TylerPL
    Guest

Wiecie, ja tam ogólnie nienawidze całego ziomalstwa i hip-hopu.

A co do waszych wypowiedzi, to chyba muszę bronić swojej muzyki, no nie? Zreszą to był tylko żart, a widze że część z was tego nie załapała... :/

Do Obcego: co to znaczy "ZIĄS"? Bo jakoś nie czaje Twojej wypowiedzi?

Jak Ty bedziesz biskup,to Ci nie wysle plyt ktore chciales :P A o furke to popros tych co lubia Twoje wypowiedzi :P

sigsauer
    Guest

Mojej żony...........

Slaf
    Guest

Widzę ,że dużo tu metali ktorzy nienawidzą skejtów i dresów

Jak chcecie zeby was szanowano to szanujcie innych , ja osobiscie nie przepadam za zadną z tych grup ale kazdy mzoe robic co chce , no ale skejci i dresy sie przynajmniej częsciej myją i nie noszą dlugich tlustych wlosow ktorymi pozniej machają sypiąc łupiezem w promieniu 5m jak przypadkiem trafią na jakas impreze

P.S Temat jest glupawy

Uprawnienia umieszczania postów