hehe no to sie narabiło. jestem normalnym człowiekim (proste spodnie, eleganckie buciki, polo, koszula, t-shirt itd.) i powiem wam, że z tego się wyrasta. kiedyś byłem skejtem, ale zmądrzałem. tak samo jest z metalami. znam wielu ludzi, którzy idąc na studia strzygą włosy i stają się normalni, mówią że czas stać sie poważnym człowiekiem. sub-kultury to jakgdyby schronienie dla słabych psyhicznie ludzi. nie potrafią mieć własnego zdania tylko uzupełniają się nawzajem i to im daje poczucie "bezpieczeństwa". to wszystko młodość, a ona przemija.

co do dziewczyn: no pewnie lepsza w obdartych spodniach wymalowana na czarno z obrożą na szyi, paskiem z kolcami niż zadbana (nie przesadzając) o siebie dziewczyna!!? szkoda słów....

ja słucham bardzo różnej muzyki. to co wpadnie mi w ucho to tego później słucham- proste.

P.S. co do steorotypów to skąd się biorą, nie? z nieba nie spadają. zresztą jak widze matala idącego w glanach kiedy jest naprawdę ciepło to rzygać mi sie chce. wiadomo, że stopa mu sie spoci. ale on nosi glany i jest metal. to jest jeden z przykładów słabości psyhicznej..