-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
W sumie to mialem sie nie odzywac ,ale jak widac niektorzy maja leb na karku i potrafia dostrzec to co ja.W pelni sie zgadzam z Atraxem i Mirasem - nie szata zdobi czlowieka.U pana Slafa chyba wszyscy metalowcy naosza dlugie piora,jednak u mnie gro blackmetalowcow chodzi ogolona na zero :] W sumie jeszcze ten lupiez pozostaje... =) Co do Twojej estetyki Slaf to dla mnie jest to bezguscie i vice versa zapewne.W Twojej wypowiedzi zabraklo mi tylko tekstu,ze wsrod metalowych dziewczat nie ma ladnych,tylko same pasztety i bylibysmy w domu :]. Jak mowi stara prawda - boimy sie i odrzucamy to tego czego nie znamy :]. My tu o jakis subkulturach ,a daleko nie patrzac - nasze hobby. Nie raz ludzie patrzyli na mnie jak na UFO gdy slysza co trzymam w domu. Z przykroscia panie Slaf musze stwierdzic,ze tacy Tobie pododbnie wyrazali swoje zdanie na temat zwierzat ,ktore mnie fascynuja.Stereotypy i uprzedzenia beda zawsze,bo kazdy ma swoj punk widzenia.Im jestem starszy tym bardziej jakis podzialy mnie smiesza,podzialy ktore stwarzaja ludzie chyba niedokochani i zakompleksieni. :]
Uprawnienia umieszczania postów