-
-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
niby legendą metalu jest Ozzy Osbourne
takie rzeczy jakie on robił na scenie
wieli z was k*** obrońcy zwierząt
ciągle widze posty typu : na giełdzie węże są w za malych terrariach, w jakims tam sklepie legwan trzymany jest w złych warunkach
a słuchacie takich ciuli co dla widowiska bawią się życiem
Mówicie że metale nie smierdzą, fakt nie śmierdzą ci co sie ubierają normalnie
ale ci w glanach i ubrani w obcislym czarnym ubraniu to czsami nie można obok nich stanąć
i nie mowcie mi ze to stereotyp bo od nikigo to nie zapożyczyłem ale wiem jak często wali smrodem od metala
Dresów znam niektórych, są całkiem normalni a wy robicie z nich głupków tak jak z blondynek...
-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
Opowiem Ci 2 historie o dresach. Obie dzieją się na boisku koło lasu - miejsce spotkań dresów z mojej dzielnicy i puszczania techniaw, disco-polo i hh z tjuningowanych maluchów i starych Audi A4.
1. Jeden dres mówi do drugiego, młodszego o jakiś 2 lata:
-Wiesz młody, bo hip-hop to o życiu ku....a mówi, no nie młody. - po czym wysiera nos rękawem swojego dresu
2. Jeden dres (chyba jakiś odświętny dres Adidosa bo miał normalnie 4 paski!!!) trzymając patyk w ręku (tak z 50cm) wali nim w drzewo, głupio się uśmiecha, i drze się na cała mordę K....A!!!! K....A!!!!!
To są przypadki dresów z mojej okolicy WeNsU. A co do Ozzy'iego to ja bardzo go lubię. A jakoś zwierząt nie morduję...
Uprawnienia umieszczania postów