-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
Witam
Ej ludzie dajcie juz sobie spokój. Uznajmy temat za zamkniety.
Pozdrawiam
-
YaKiLLaK napisał(a):
> Stolec glupio ci i czepiasz sie literówek bo już nie masz co
> gadać.... Mojego zdania nic nie jest w stanie zmienić zawsze
> metale bada mi sie kojazyc z ich przydomkiem A jezeli ktoś
> wybija się nad przeciętną to wielki + dla niego
>
Jesli to do mnie bylo to wcale mi nie jest glupio zwazywszy na to ze litera "o" lezy po drugiej stronie klawiatury nia "a" .Zaponiales dodac ,ze Twojego ograniczonego swiatopogladu nic ni jest w stanie zmienic. W przeciwienstwie do Ciebie mam troche kultury i staralem sie nie uzywac inwektyw.Niestety dla takich ograniczonych jak Ty uzywanie ich w kulturalnej dyskusji jest najmocniejszym argumentem.Stolec to Ci mieli dac na imie tylko sie ksiadz nie zgodzil :] EOT ,bo chyba nie dotarlo do Ciebie ,ze kims o inteligencji mniejszej niz moje pajaki nie chce mi sie gadac :]
-
A wracając do hh i metalu jako muzyki. Zobacz yakillak i wensu, że po pierwsze na wasze ziomalskie koncerty nigdy nie przyjdzie nawet 15 tys. osób tak jak to było rok temu na SLIPKNOT a potem 65 tys. na METALLICA, po drugie primo hh to nie jest muzyka(tak jak wszystko tworzone na kompie), tak jeździć palcem po winylu to każdy cieć potrafi, a żeby odwalać takie schizowe solówki na perkusji na perkusji lub elektryku to trzeba mieć talent. Widocznie waszym ziomalskim dj tego brakuje, więc zaczęli odwalać nie wiadomo co...
-
"Szmaciarzu" ja nikogo nie obrażałem... A to ty i twoja kultura : "Ty jestes chyba jakis na prawde ograniczony i bezmozgi.Dezodorant to niby co,dla wybranych ??!! To ze ktos o siebie nie dba to nie jest sprawa subkultury tylko jego wlasna !!! Niestety tacy jak Ty co maja siano w glowie nie moga tego pojac..." zastanów sie co piszesz kulturalny człeku. Nie rozumiesz chyba moich postów.... :| Na zadanie domowe zaanalizuj i zinterpretuj moje wypowiedzi w kontekście całego utworu (czyt. tematu). Nie gadam już z tobą ( czyt. Człowiem niższego pokroju, nie chodzi tutaj o subkulture ;])!
-
daf ja nie jestem ziomalem.... Polski HH ===> shit . Nie twierdze że metal jest do bani... mi się bardzo muzyka podoba...
-
No to się w jednym zgadzamy, że polski hh to shit. Amerykański rap to co innego. A co do subkultur to mam dużo kumpli dresów(ale nie takich chamów spod bloku). Ja się umiem dogadać z drechem, skinem lub ziomem, dopóki nie zejdzie na temat muzy. A innych subkultur nie lubię bo tylko drechy i ziomy są tacy mocni na ulicy, że jak idzie ich min.2 to kozaki ale jak 1 na 1 to juz nie jest taki cwaniak.
-
ludzie zamknijcie ten wątek, gdzie jest Jery?
-
-
-
ja nikogo nie reprezentuje... nikogo...
ale śmieszycie mnie jak bronicie tego że się myjecie i że wasza muza jest najlepsza...
hahaha
nie wiem komu imponuje taki gość co znęca się nad zwierzętami
a dresów nie lubicie bo oni takich ludzi tępią
Uprawnienia umieszczania postów