Strona 9 z 15 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

No patrz ja jestem metalem i jakos dezodorant czesto mozna zobaczyc w mojej rece, kapie sie dwa razy dziennie i nie jest to nic dziwnego. Tak wiec jak zwykle opieracie swoje poglady na stereotypach. A co do Woodstocku to jest to sytuacja ekstremalna i trzeba to zrozumiec.

Marian - Nie ma co juz chyba wiecej tlumaczyc tego tematu, bo ci, co zrozumieli, to zrozumieli, a ci co nie zrozumieli, beda sie bulwersowac jeszcze przez kilkadziesiat postow
    Pozdrawiam :]

demon666
    Guest

A co do tego że metale smierdzą itp.. to ci co tak uważają są w błędzie, byłem na koncercie w zamknietej sali gdzie było ok 500-set metali a ja wsród nich i nic mi nie waliło a wręcz przeciwnie, tak wiec nie chżańcie mi tu ze metale to brudasy.

Oczywiscie zdażają sie wyjątki ale są to jednostki, ja znam skejtów i dresiarzy którzy się myją raz na tydzień a wali od nich na kilometr i co? Od dziś będe mówił ze wszyscy skejci to brudasy a w tych ich spodniach zalegaja kilogramy łoju i kału...

YaKiLLaK
    Guest

U mnie w klasie połowa ludzi to metale... większość z nich dzień w dzień ma tłuste włosy i nie myje się... zrobilismy experyment i popisaliśmy ich długopisami gdzies z tyłu na szyji bądź na uszach i przez kilka dni chodzili z tymi bazgrołami.. Czasem z kolegami zakładamy się o coś a przegrany musi dotknąć włosów jednego z metalowców... Nie należy to do przyjemności :/ Mój najlepszy kumpel jest metalem i nic osobiście nie mam do metalów oprócz tego że higiene mogliby zachować Przeparaszam jeżeli kogoś uraziłem... nie mówie o wszystkich ale przez całe swoje życie spotkałem wielu metali i 90% z nich to ludzie którzy oszczedzają na wodzie... i odganiają sie od much na polu... Pozdrawiam wszystkich czystych metali

YaKiLLaK
    Guest

do demon666 takie sale są klimatyzowane i wogule... technika... tak samo na dyskotekach smrodu nie ma

Yakilak - ale bzdury gadasz! Nie każdy metal musi śmierdzieć! Mówiłem że mam dobrego kolege metala i wcale nie śmierdzi (może raz czy dwa mu sie zdarzyło) i faktem jest, że najlepsze dziewczyny to takie co słuchają rocka albo wogóle żadnej muzyki

demon666
    Guest

E lepiej zeby jakąś słuchała bo jest o czym pogadac...

YaKiLLaK
    Guest

Ja też mam najlepszego kolege, który jest metalem i też nie śmierdzi, ale los tak chyba chciał że prawie każdy inny metal którego znam wody żadko używa...

TylerPL
    Guest

Wiedze że tamat się bardzo rozwija. Ja jak mówiłem znam wiele dresów i skejtów. Ale np. mój kolega chodzi w luźnych skejtowskich spodniach, a słucha metalu. A chodzi w takich spodniach, a nie innych, bo ma ponad 2m wzrosu i nie mógł znaleść innych które by na niego pasowały! Ja osobiście w skórze nie chodze. A w sumie nienawidze tych skejtów i dresiarzy którzy biją i okradają innych. Jakoś jeszcze nie słyszałem żeby ktoś został pobity przez metala. Skini, dresi, skejci to wiem że sie leją na potęgę. Ale nie metale! Więc w sumie o co wam wszystkim chodzi?!

A co do sprawy mycia, to ja przepraszam bardzo! Głupszego przezwiska na metali nie mogli już chyba wymyśleć! Ja się myję często, nie mam łupierzu, i nie mam przetłuszczonych włosów bo je myję codziennie!

A co do dziewczyn metalówek i panków to można z nimi przynajmniej pogadać, a nie tak jak z barbie czy skejciarami. One potrafią powiedzieć, że były ostatnio na imprezie, przelizały sie z jakimś facetem którego imienia nawet nie pamiętają, a uchlały się tak, że rzygały przez 3h!

Większość osób które znam słucha metalu, a nie ubiera się na czarno i nie ma długich włosów! A to oznacza, że nie są True Norwegian Satanic Black Metal'owcami? Są! jeśli sie za takich uważają!

mispushupek1
    Guest

powtażam że skejt to niejest napakowany koleś z pit-bulem lub amstafem tylko koles w czapce lub kapeluszu z deskorolką i blantem nie rzybym ich bronił bo do żadnej z tych gróp nienależe

Uprawnienia umieszczania postów