Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 143

Wątek: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas

Heheh
    Chyba troche zbyt duzo ludzi potraktowalo post Tylera powaznie

PS. Slaf - mam kozacki szampon. Siteprox. Na recepte
    Moge machac czerepem bez rozsiewania lupiezu :> Jak zostane biskupem, to kupie go wszystkim metalom i juz wtedy na pewno zadne skejty nam nie skocza

Samael - a wyslesz mi plyty, jak bede prawoslawnym?

1. Dresiarzy
    2. pozerów
    3. 90% nauczycieli z mojej szkoły :P

Slaf napisał(a):

> Jak chcecie zeby was szanowano to szanujcie innych , ja
    > osobiscie nie przepadam za zadną z tych grup ale kazdy mzoe
    > robic co chce , no ale skejci i dresy sie przynajmniej
    > częsciej myją i nie noszą dlugich tlustych wlosow ktorymi
    > pozniej machają sypiąc łupiezem w promieniu 5m jak przypadkiem
    > trafią na jakas impreze

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe,ale kilku z nas co najmniej obraziles.Mnie na pewno :]. Wybacz ,ale woda i mydlo oraz szampon nie sa mi obce i wielu z nas,ale jesli masz zamiar obrazac innych jakimis durnymi sterotypami to sobie daruj.Poza tym dziwnie zabrzmialo - "Jak chcecie zeby was szanowano to szanujcie innych", bo to nic innego jak hipokryzja z Twojej strony. I klocilbym sie ze stwierdzeniem ,ze dresy czy inni muja sie czesciej od nas,bo to nie subkultura swiadczy o higienie,ale Ty chyba jeszcze tego nie skumales...

1.metali!!!! pajace, drą japy jak świnie w rzeźni do tego te łańcuchy, obroże z kolcami, czerń- bleech (może nie wszyscy, ale większość).
    2.skejtów- większość jest wporządku ale denerwują mnie: szerokie spodnie, ziomek, yo i to, że uważają się z góry za przegranych. ławka przed blokiem i koniec, ale ogólnie da sie znieść.
    3.cwaniaków i ćpunów. cwaniaki to zreguły słabeusze, którzy mocni są tylko w grupie, a ćpuni to tchórze. nie potrafią pójść na impreze potańczyć, poświrować bez używek!!

atrax- nie każdego stać na dobry samochód, a czymś trzeba się przemieszczać. wiadomo, że jak masz autko to i poszaleć by sie przydało. ciekawe czy ciebie będzie stać na choćby takiego malucha?!!

pozdrawiam wujek

Zadam Ci pytanie :]
    Kogo Ty lubisz? ))

Ps. Nie ufam kobietom, cyklistom, bobrom... i fiatom, wole VW

Ps. zeby bylo jasne - nie smieje sie w zadnym wypadku z kierowcow maluchow, ktorych byc moze nie stac na cos lepszego. Jak to sie mawia - byle by byly te 4 kolka i byle sie to jakos toczylo. To, ze ktos nie ma pieniedzy, to nie znaczy, ze jest gorszy.

Ale jak widze stuningowanego dresa w stuningowanym kaszlaku z tasmexami, ktory na dodatek pokazuje, ze on tu jest boss, a wszystko, to wies, to mi go zal .... zal mi kaszlaka, bo jak mozna taki fajny samochod bezczescic

Slaf
    Guest

Samael moj post byl reakcją na wypowiedzi dotyczace innych subkultur np skejtow
    bo kazdy metal tu ich wypisuje bez zadnych uzasadnien , a cyzm oni wam zawinili? bo slcuhaja czegos inengo i inaczej sie ubieraja?

wy sie smiejecie ze maja krok w kolanach a oni ze sie nie myjecie i nie wiem jaki w tym sens

Ale nie ukrywam ze wole skejtow niz metalowcow , szczegolnie metalowych panienek , jakos nie podoba mi sie ten styl -ciekawe ze tkaie panny zawsze wiążą się z innymi metalami, jeszcze nie widzialem pary mieszanej , to chyba jedyna grupa ktora zyje sobie w swoim waskim kregu ...ale nie jestem na anty (dopoki nikt mi nie smierdzi pod nosem albo nie wywija kłakami)kazdy niech robi co chce i nie wchodzi sobie w droge

Chyba sobie zbyt mocno zinterpretowales cudze posty...W moim poscie nie bylo nic obrazliwego,bylo to bardziej zlosliwe :P. Wiesz dla mnie krok oni moga nawet miec w kostkach i mnie to lotto. Znasz takie przyslowie - "Nie oceniaj ksiazki po okladce" ?? Znasz te dziewczyny ,ze uwazasz je za zle ??? Ja osobiscie wole te metalowe i wg Ciebie "brudne" kobiety ,bo intelektu maja wiecej niz te wszystkie "rozowe" laleczki wloczace sie po dicho.Jednak jest to moje subiektywne zdanie i wiem ,ze uogolniam bo wsrod nich na pewno mozna znalezc takie co soba cos reperzentuja. I zaskocze Cie bo moja dziewczyna jest "normalna" z metalem nie ma nic wspolnego,a czasami ja "zmuszam" do posluchania czegos mojego. Co sie tyczy Twojego "widzi mi sie" nie upowaznia Cie do upychania wszystkich do jednego wora.EOT,bo do niektorych i tak pewne rzeczy nie dotra...

M.I.R.A.S.
    Guest

eee może małe sprostowanie, widzę że w różnych grupach panuja różne stereotypy :

metal - satanista, brudas , nudziarz, chodzi w czarnych ciuchach, mysli o śmierci , dziczeje .

"hiphopowiec"- luzak, żul, kibol, dresiarz, pali trawe , przypakowany, pewniak i wszytsko wg niego jest cool i ziomalskie.

To są głupie stereotypy !!

Po pierwsze, ludzie mylą pojęcia - skate to nie jest osoba w szerokich gaciach !

Skate jak sama nazwa mówi jezdzi na desce czy innym sprzecie i przewaznie nie slucha hh tylko lekkiego rocka, punk rocka. Przynajmniej wiekszosc których znam .

Metale...jak pisałem w wśród wiekszosci ludzi panuje taki stereotyp, jednak ja uważam że to normalni ludzie :P . W każdym bądź razie ja słucham hh od dawna i zauważyłem że metale są bardziej rozgarnięci inteligentniejsi i ogólnie lepiej się z nimi gada.Sam nawet zacząłem troche słuchać.

A i jeszcze jedno - wszyscy wjezdzają na hh , i mają do tego prawo ale nie wiedzą wogóle o czym mówią. W Polsce nie ma hip hopu ! o jest komercha i stękanie o pieniądze. Gdyby posłuchali normalnego hh tzn.amerykanski lata 90-99 to wtedy zmieniliby zdanie napewno. Tak wogóle hip hop to kultura , której częścią jest muzyka - RAP. Zachęcam do posłuchania nie polskiego rapu !!!

A żule to produkt uboczny komercjalizacji "hip hopu " , wszyscy typu yo ziomal to są pokrety !! nawet nie wiedzą że słowo ziomek było uzywane w sredniowieczu :P

Wogóle nic nie wiedzą , wiedzą tyle ile w telewizji naoglądają.

1.ŻULI
    2.klan :P
    3.papa Rydzyk

Slaf
    Guest

no metal + normalna laska to sie zdarza , ale metalówa +normal facet to raczej rzadkosc - nie coeniam ich intelektu i tobie tez nie radz eoceniac panienek po rozowych strojach , ale chodzi o zmysl estetyczny wole popatrzec na rozowa laske w mini niz na metalowe z czarnym makijazem potarganych spodniach itd

Uprawnienia umieszczania postów