Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza ;)

Re: Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza ;)

moja matka jest tak zalatana, że dopiero dzisiaj zauważyła pyromelanę, która mam od dwóch miesięcy (w sumie ja sama gubię się już we wszystkich zwierzakach jakich mam, szczególnie we wężach). Pająk stoi od roku na terrarium Agama, a matka chyba wciąż zdaje się go nie zauważać...

u mnie to jest tak że wiedzą i nie wiedzą ja po prostu nic nie kryje, ale oni i tak nie wiedzą gdzie, co i ile

Pierwsze zwierzęta też załatwiałem na zasadzie "prezentu" - obecnie nie musze pytać o zgode -ufff

Moi rodzice od zawsze tolerowali moje zainteresowania mama sie tylko krzywi jak widzi pajaki ... nic pozatym

Re: Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza

Racja Xeo :]
    Pamietam, jak chyba najpierw kupowales Boehmei. Chyba od razu sie przyzwyczaili do tego Twojego hobby :]

Ja swoję pająki hodowałem w niewiedzy domowników przez 5 miechów Aż wkońcu pokazałem mamie jak fajnei wyrosły przez ten czas A z wężem postawilem ich przed faktem dokonanym podczas zjazdu rodzinnego przyjechł kurier biofilowski i tak wąż musiał zostać

Moi rodzice od mojego 6 roku życia muszą akceptować obecność owadów w pokoju N początku sie wkurzali ale ile się można wkurzac?! Z ptasznikiem były problemy (3 miechy podchodów), a teraz tylko mówie że kupuje to i tamto i prosze mame żeby wysłał kase jak bede w budzie
    Tata dzieki mnie zainteresował się trochę owadami, czasem pomaga mi w hodowli (a to jakaś pułeczka, a to świerszcze w zoologiku, a to terra), lubi wszystkie bez wyjątku. Mame często widziałem wpatrzoną w straszyki (najbardziej lubi australijskie), lubi też trajkotanie świerszczy
    Dorosła siostra nie cierpi wszystkiego :P

adas_0
    Guest

Moja mama toleruje wszysko ale nie to co sąsiad jak miałem tego okaleczonego zaskrońca to synowi nie pozwolili pszychodzic do mnie:P

Uprawnienia umieszczania postów