Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza ;)

Mieszany widok

Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza ;)

Hey
    Czy hodujecie jakies zmierzatko o ktoreym wasi rodzice nie wiedza - alebo jakos kombinujecie aby sie zgodzili ?
    Bo ja zamieram kryc przed nimi modliszki ,ale mysle tez o sposobie takim - kupie modliszki (przesylka) wsadze do kartony z modliszkami (jak dotrze do mnie) lis z trescia wszystkiego naj z okzaji urodzin sry ,że tak poznao al musialem czekac jak sie wylkuja i tu z okazji urodzin dostajesz 3 modliszi no i moze sie zgaodza
    A czy my macie jakies ziwrzaki w tajemnicy lub znacie jakies bajery naprzekonanie ?

OK z gory thx nara

Re: Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza

Pająki, domownicy bardzo sie ich boją.

u mnie to 2 skorpy bo ojciec kiedyś się ich bał, a teraz kiedy go w pełni "uświadomiłem" co go ryzyka z nimi związnego nadal nie chce przyznać mi racji(uparty jak diabli). UWAGA! SKORPION ZABIJE KONIA!:]
    na szczęśącie wśród tych wszystkich pudełek ze zwierzyną nikt nie jest w stanie wypatrzeć skorpa nie wiedząc o nim.

M.I.R.A.S.
    Guest

Re: Zwierzaki o kitorych wasi rodzice/opiekunowie nie wiedza ;)

Ja mam owocówki , mama wciąż nie wie skąd w zime tyle ich po domu latało.

U mnie o wszystkim wiedza i w sumie tolerują (no może oprócz skorpa, bo sprawa ma sie podobnie z mamą jak u foxa). A co do sposobu z prezentem to nienajgorszy pomysł kempela tak zrobiła z szczurem przyniosła do domu i powiedziała, że to prezent od kolegi i został ;]

prezentów się nie oddaje Ja katowałem w Boże Narodzenie rodziców o ptasznika. A był u mnie w mieście Algernon (pozdro) i miał kilka brachypelm, wziołem smithiego L3. Przyszedłem podekscytowany do domu i nic nie mówiłem. W Wigilię zjedliśmy kolację i poszedłem po pudełeczko i im pkazałem i tak się zaczeło. Ostatnio kupiłem 6 p cambri L2. Stały już w pokou ze 3 dni a mama a to co jest w tych pudełeczkach? Ptaszniki. A skąd masz? Przyszła paczka to co miałem wyrzucić
    A tak to nic nie tyrzymam żeby o tym nie wiedzieli rodzice...

Jeden chlopaczek mial dobry pomysl. Zlapal jakiegos katnika i powiedzial rodzicom, ze to ptasznik. Pozniej juz wiekszych problemow z kupnem ptasznika nie mial ;]

Moje pierwsze zwierzątko terrarystyczne było " prezentem " ( też myk na przekonanie starych ) po prostu na drugi dzień po swoich urodzinkach przyszedłem do domu z terrarium a wsrodku mlodziutki thamnophis sirtalis ; )

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Moi o wszystkim wiedza, ale nie wszystko tolerują :]
    Najbardziej lubia Anolisa, zbożowki raczej nie dotkną, Irmini boją sie panicznie, więc nawet jej z pokoju nie wynoszę :P, lubią bardzo chwytnice (jak to moja Mama powiedziala - ,,jakie one mają ładne kolorki" ) i lubią hierodulke (modliszki miałem i Tata lubi patrzeć jak polują ), Mrówki siedzą w faunaboxie na balkonie więc nawet uwagi nie zwracają, a do świerszczy mają stosunek obojętny.
    Pozdrawiam

TylerPL
    Guest

Moi wiedzą o wszystkich i nie mam problemów z rodzicami. Jak jest jakaś okazja, np moje urodziny, a starzy nie mają mi co kupić to mówię: "a może pajączka...?" i w ten sposób wiedzą o wszystkich i wszyscy są zadowoleni!

Uprawnienia umieszczania postów