Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Kto jedzie na Bemowo ?? :)

Kto jedzie na Bemowo ?? :)

Witam jestem ciekawy czy ktos z was tez jest taki zapaleniec i wybiera sie 1 maja na lotnisko , moze ktos sie bedzie scigal ??
    Pozdro

Re: Kto jedzie na Bemowo ?? :)

a co sie tam bedzie scigac i o ktorej?

Ja sie z qmplem wybieram, jak chcesz to sie mozemy gdzies wczesniej ustawic przed wyscigami

King: beda sie tam odbywac wyscigi na 1/4 mili i beda super bryczki jak na przyklad Supra ktora ma prawie 1000 KM zaczyna sie impreza od 10:00
    Silent: Bardzo chetnie mozemy sie spotkac czym bedziecie ??? :> my jedziemy z Mielca i jedziemy dwiema Hondami i BMW M3 :d juz nie moge sie doczekac niedzieli

Fajna sprawa.
    Jak mi pozyczysz kilkadziesiat koni do Polo, to przyjade ))

można pojechać i popodziwiać, nie trzeba się od razu ścigać. niestety wyjeżdżam także mnie nie będzie, ale zapowiada się baaardzo ciekawie. Supra 1000KM??buu.. jak byłem na zkończeniu sezonu VTG przedstawiał bete- rekina i na ten sezon miał być już zrobiony i miał mieć 1400KM.. nie wiem czy im wyszedł ten projekt. pozatym dużo uczestników zapowiadało podwyższenie mocy. emocji napewno nie zabraknie.

P.S. Supra Piotra Dobrowolskiego to naprawde niesamowity samochód. w tym roku mają poprawić tor tak aby samochody miały lepszą przyczepność, także supra powinna się popisać niską 10.

pozdrawiam

Ja tam jako miłośnik Porsche czekam żeby zobaczyć co dały modyfikacje Porsche GT2 - Kaminskiego, podobno w tym roku ma juz ok 840KM, w zeszyl roku supre Piotra Dobrowolskiego wciągneło bez problemu a w tym roku myśle, ze róznica będzie jeszcze większa.

TylerPL
    Guest

A ja w poniedziałem w centrum Warszawy widziałem na ulicy zaparkowane Ferrari... Chyba to było 360 Challenge Nówka! Ciekawe czy tem też będą jakieś Ferrari... do tej pory to widziałem w Warszawie tylko Porsche Carrera, Boxter, Cayene... Kilka razy Corvette, ale po raz pierwszy Ferrari!!!

nie zgodze sie ze odstawil Supre bez niczego wygral tylko dlatego ze nie bylo odpowiedniej przyczepnosci Supra ma poprotstu za duza moc na taka nawierzchnie :P

dokładnie. jak ktoś widział jakiś wyścig pomiędzy tymi samochodami to nietrudno było zauważyć jak GT2 wyrywało na początku, a Suprze przy zmianie biegu buksowały koła. później natomiast dochodziła do GT2. także rywalizacja będzie bardzo ciekawa. jak ktoś uważa samochody nie tylko za środek do transportu to ta impreza jest właśnie dla niego.

P.S. pozatym atmosferka po zawodach jest ciekawa wszyscy podekscytowani wsiadają do aut/motocykli i jazda.. policja nawet nie reaguje;]

Uprawnienia umieszczania postów