-
Re: test mat przyr....
w sumie to ostatnie otwarte zadanie za 5 pkt było moim zdaniem najłatwiejsze
-
Tyle ciapek ze na testy gimnazjalne nie trzeba sie uczyc bo to tylko sprawdzenie z wiedzy ogolnej a na maturce dostaniesz taka ocene na jaka sie nauczysz. Prawda jest taka ze na koniec gimnazjum trzeba tylko pokonac stres i byc dobrej mysli i bron Boze sie nie uczyc Ja tak zrobilem i mialem 87pkt.
-
Marian ma racje, ze sie do tych egzaminow specjalnie nie trzeba uczyc. Wlasciwie te testy to chyba najwieksza nerwowa w zyciu, bo od tego zalezy, czy dostaniesz sie do zawodowki, czy do liceum. A matura... no fakt, jest troche rycia, ale nikt przynajmniej nie bedzie Ci kazal ryc tych wszystkich debilizmow, ktore Ci nie sa potrzebne.
-
kurde po 5pytaniach sie zalamalem hehe. ten test wymagal zdecydowanie wiedzy ktorej nie posiadam ;p wiec licze na przynajmniej 20punktow.
-
hehe jak ja pisałem ten test(2lata temu) to luz totalny w sumie miałem to w... czy bede miał 20 czy 50 pkt. wiem ze to głupie podejscie ale byłem na ten test całkowicie wyluzowany i dostałem 26/27 cos kolo tego z przyrodniczego banał jak dlamnie co do matury to sie strasznie boje i nie wiem czy zdam mature ale naszczescie mam jeszcze troche czasu i miedzy czasie moze sie nan ią przygotuje
-
No dobra.... przejrzalem ten Wasz test przyrodniczy.
W sumie mieliscie troche bardziej przechlapane, bo nasz byl latwiejszy . Hehe goscie nie maja co robic, tylko sobie szukaja kwadratowych jaj. I wam ulozyli zestawik ;]
Powiem Wam tak... podejrzewam, ze gdybym w tym momencie konczyl gimnazjum i nie mial przerobionych tych 500 obowiazkowych zadan z dynamiki, ktorymi nas katowala nauczycielka na fakultecie, to niektorych wzorow bym nie znal, bo... nawet bym sie ich nie uczyl. Tym nie mniej, wiekszosc zadan obliczeniowych mozna bylo zrobic bez specjalnych wzorow. I mowi to Wam Atrax - antytalencie scislowe.
Ogolnie nie bylo az tak masakrycznie trudne, ale mogli Wam dac mniej chamskie. Niektore pytania mnie rozwalily.
-
Chociaz jak tak patrze na fizyke.. to w sumie dalo sie to zrobic bez specjalnego kombinatorstwa. To zadanie ze spadaniem bylo dosc latwe.
No ale to zrozumiale, ze stres, nerwy, itd.
No i czas...
-
dzisiejszy egzamin byl trucny jak cholera w porownaniu z tymi co robilismy na roznychy kolkach itd. mysle ze gora bede mial 32-33 ptk ( a liczylem na wiecej. i chyba pojde do ZSZ a nie do liceum hehe
-
banał... pójdzieta do szkół wyższych to w ciągu roku nauczycie się 2 razy więcej niz przez 9 lat w podstawówce i gomnazjum o ile pójdziecie do dobrej szkoły a nie zawodówy :] ja tęsknie za gimnazjum... nic sie nierobiła a średnia 4,0... teraz kuje sie jak nigdy a średnia ledwo ponad 2,5...
-
Ja jak pisalem kilka lat temu :P to mialem 23
Uprawnienia umieszczania postów