Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pomóżcie w wyborze odtwarzacza MP3. :))

Mieszany widok

ponczos
    Guest

Pomóżcie w wyborze odtwarzacza MP3. :))

Albo jestem jakiś "inny" albo nie wiem co, ale jak szukałem stron zanim kupiłem cyfrówkę to było ich od urwania głowy, a jakigoś ciekawego i aktywnego forum o odtwarzaczach nie mogę znaleźć (może źle szukam :>), a jak już się coś trafi to o tych z "wyższej półki", a ja poszukuję czegoś spełniającego te kryteria:

* Podstawa: góra 200 - 250 zł, ale wymagań co do niego nie mam wygórowanych:

1. Renomowana firma, np. Creative, iRiver (w "anonimowe" z Allegro się nie pakuję).
    2. Najlepiej 512, ostatecznie 256.
    3. Dyktafonu, radia ani innych gadżetów NIE POTRZEBUJĘ!! Jako Pen-Drive'a też go nie bede używał, niech wyświetla TAGi i poprostu gra.
    4. W miarę głośne i trwałe słuchawki, z dobrą jakością dźwięku.
    5. Małe wymiary.
    6. Niskie zużycie energii.

* Podsumowując: dobry, solidny i trwały, prosty odtwarzacz bez bajerów, ale żebym pocieszył się nim trochę czasu. )

P.S. Jeżeli macie, to dajcie jakieś sensowne linki.

Re: Pomóżcie w wyborze odtwarzacza MP3. :))

Moim zdaniem najlepszą firma jest CREATIVE a cos co spełniało by twoje kryteria
    ->CREATIVE MUVO TX 256MB
    Chyba nic innego do 250zł lepszego nie znajdziesz

Cretive najlepszy .Za w miare przystepna cene jest dobra jakosc. Proponowalbym Ci dozbierac jeszcze troche kasy na lepszy sprzet. Ja osobicie w ciagu najblizszych dni planuje kupic zen micro 5gb lub zen touch 20gb - pieniadze juz mam ale jeszcze sie zastanawiam ktory z tych 2 wybrac.

ja mam 512 za 300zł a ile kosztuje taki 5gb?

770zl najtaniej widzialem creative zen micro a zen touch 20gb najtaniej 860zl

Creative najlepszy ?? Bzdura, jest dobry jak za tą cenę, ale nie najlepszy.
    Posłuchajcie sobie mp3 z iRiver'a i wtedy zobaczycie co to znaczy dobry odtwarzacz.
    Zen też jest do doopy.

Uprawnienia umieszczania postów