-
Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??
Jak w temacie. Nudą trochę wieje i trzeba jakoś czas zabijać. Ja z ostatnio oglądanych polecam zerknąć na "13 Dzielnice" (tylko niech ktoś nie mówi że to gniot, bo wiadomo że fabuła nie jest w tego typu filmach podstawą). Oglądaliście "Mechanika". Jak wrażenia?? Dla mnie to był taki "Podziemny Krąg" (ang. tytuł: Fight Club) tylko że ponury. Nic nowego.
-
Re: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??
Ja polecam w 100% "The Girl next door"- Dziewczyne z sąsiedztwa, najlepsza komedia jaką oglądałem w 2004 roku.
-
Mechanik mi sie bardzo podobal. I w zaden sposob nie przypomonal mi Fight Club...:> Bardzo fajny filmik ostatio tez dorwalem: Football Factory (o angielskich kibicach). Niedawno (przedwczoraj) odladalem Milion Dolar Baby (swietny film, polecam jesli ktos nie widzial) i Marzyciela (ten taki sobie przechodzacy w dobry:P). No i jeszcze LOTR:ROTT extented vwrsion... Pol dna z glowy przy tm filmie...
Te tytuly z czystym sercem moge polecic jako ciekawe i dibre. Co ogladalem wczesniej, nie pamietam bo bardzo duzo filmow przewija sie przez moj dysk.
-
Re: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś
"The Girl Next Door" - Jak dla mnie napewno nie najlepsza komedia, ale miły filmik na deszczowe popołudnie. No co tu dużo mówić.. Ładna ta sąsiadka. )
-
-
A kto z was oglądał Piła? Super film strasznie mi sie podobał
-
Polecam filmik "Nikotyna"
-
Bardzo fajny.. Chyba że życzliwy kolega (tak jak w moim przypadku) mówi Ci zakończenie zanim zaczniesz oglądać.. ://
-
Słyszalem że warto obejrzeć, ale nie dogrzebałem się do niego jeszcze. ) Wszystko w swoim czasie. )
-
Podziemny krąg oglądałem i bardzo mi sie podobał A oglądał z was ktoś American Pie?:P
Uprawnienia umieszczania postów