Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??

ponczos
    Guest

Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??

Jak w temacie. Nudą trochę wieje i trzeba jakoś czas zabijać. Ja z ostatnio oglądanych polecam zerknąć na "13 Dzielnice" (tylko niech ktoś nie mówi że to gniot, bo wiadomo że fabuła nie jest w tego typu filmach podstawą). Oglądaliście "Mechanika". Jak wrażenia?? Dla mnie to był taki "Podziemny Krąg" (ang. tytuł: Fight Club) tylko że ponury. Nic nowego.

Re: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś??

Ja polecam w 100% "The Girl next door"- Dziewczyne z sąsiedztwa, najlepsza komedia jaką oglądałem w 2004 roku.

Mechanik mi sie bardzo podobal. I w zaden sposob nie przypomonal mi Fight Club...:> Bardzo fajny filmik ostatio tez dorwalem: Football Factory (o angielskich kibicach). Niedawno (przedwczoraj) odladalem Milion Dolar Baby (swietny film, polecam jesli ktos nie widzial) i Marzyciela (ten taki sobie przechodzacy w dobry:P). No i jeszcze LOTR:ROTT extented vwrsion... Pol dna z glowy przy tm filmie...

Te tytuly z czystym sercem moge polecic jako ciekawe i dibre. Co ogladalem wczesniej, nie pamietam bo bardzo duzo filmow przewija sie przez moj dysk.

ponczos
    Guest

Re: Oglądaliście ostatnio jakiś ciekawy film?? Polecacie coś

"The Girl Next Door" - Jak dla mnie napewno nie najlepsza komedia, ale miły filmik na deszczowe popołudnie. No co tu dużo mówić.. Ładna ta sąsiadka. )

ponczos
    Guest

Jak to nie?? 2 gości z problemami emocjonalnymi ma urojenia, wyobrażają sobie nieistniejących "przyjaciół" doprowadzających ich do samodestrukcji.. za mało podobieństw SDY??

Football Factory jak dla mnie super... Wspomnienia wróciły... ) Chociaż zauważyłem że większość ludzi ogląda ten film z nadzieją że będą flaki, siekiery, noże i wogóle "Teksańska masakra.." w kibicowskim wydaniu, a potem wychodzą z kina z niedosytem.. Jak dla mnie to podchodzi to pod zboczenie - jak ktoś chce krew i flaki to niech się w rzeźni zatrudni a nie szuka podniet tam gdzie ich nie ma.

Milion Dollar Baby mnie przeokrutnie zmęczył.. i mi się odobiście nie podobał. Już Mechanik mnie w lepszy nastrój wprawił. )

A co do LOTR to jedyne książki w życiu jakie przeczytałem z tego gatunku to właśnie trylogia Tolkiena - podobały mi się przeokropnie, a potem oglądnąlem film.. A potem poszedłem szukać żyletki żeby się "rozerwać". :// Filmy LOTR - Bllleee..

Jeszcze jakieś propozycje?? Bo jak narazie to wszystko ma za sobą. )

A kto z was oglądał Piła? Super film strasznie mi sie podobał

Polecam filmik "Nikotyna"

ponczos
    Guest

Bardzo fajny.. Chyba że życzliwy kolega (tak jak w moim przypadku) mówi Ci zakończenie zanim zaczniesz oglądać.. ://

ponczos
    Guest

Słyszalem że warto obejrzeć, ale nie dogrzebałem się do niego jeszcze. ) Wszystko w swoim czasie. )

Podziemny krąg oglądałem i bardzo mi sie podobał A oglądał z was ktoś American Pie?:P

Uprawnienia umieszczania postów