Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Życzenia świąteczne

Życzenia świąteczne

Witam,

Z okazji nadchodzących świąt oraz nowego roku, chciałbym życzyć wszystkim miłośnikom węzy i innych gadzinek wszystkiego najlepszego, aby nasze pociechy rosły coraz większe i szczęśliwsze oraz aby miały szansę przemówić w noc wiglijną i w końcu wypowiedzieć swoje zdanie na temat opieki jaką im zapewniamy

I aby nadchodzący rok 2004 był lepszym rokiem od poprzedniego, ale gorszym od kolejnego

Pozdrawiam wszystkich

Łukasz Wysocki
    snakes.pl

Re: Życzenia świąteczne

Nawzajem! Również życze wszystkim weosłych świąt, dobrego nowego roku i czego tam jeszcze można życzyc :P

Ja też życzem najlepszego , aby nasze kochane niuniusie żyły długo i szczęsliwe, nie zapomnjcie aby z nimi także podzielić sie opłatkiem DD ,

dzieki, wzajemnie i zycze wszystkim tego samego!!

Dzięki Łukasz. Wzajemnie życze wielu sukcesów hodowlanych i zyciowych. Zdrowia dla Ciebie i reszty rodzinki Najlepsze żeczenia dla wszystkich!!

Wzajemnie życze tobie Snakes i każdemu terraryscie . Rózgi na dupsko, dużo prezentów (mogą być gady, no i jedzenia na maxa bo co innego można robić.

Ja rowniez zycze wszystkim WESOLYCH SWIAT!!! Duzo zdrowka, spelnienia marzen no i oczywiscie powodzenia w hodowli!!! KISS 4 U all.....

Nook
    Guest

co ja będę się powtarzał -> czytajcie stronę główną))))))

nawzajem snakes!
    zyczę róównież wszystkim jak najlepszych sukcesów oraz doświadczeń w hodowli naszych pupilków!
    aha, no i oczywiście jakihś fajnych żadko spotykanych gatunków...
    hmmm.... marzy mi się phyllomedusa hypohondrialis.... może ktoś mi da?

Ja takze przylaczam sie do zyczen. Wszystkiego najlepszego, duzych i przedewszystkim zdrowych pupili, kasy na pokarm i co tam jeszcze chcecie

Uprawnienia umieszczania postów