Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Krak

Mieszany widok

Dusiciele
    Guest

Krak

Niedawno pożyczyłem od kolegi gre. Ale musze zainstalować kraka i niestety zapomniałem jak to się robi. Czy ktoś módłby mi powedzieć jak to się robi?

Re: Krak

hehe... otwierasz płyte wchodzisz do folderu "crack" kopiujesz plik i wklejasz go do folderu z grą :]

ponczos
    Guest

Podmieniasz oryginalny plik .exe na ten w katalogu Crack na płycie. Przeważnie tak to wygląda.

Najczesciej masz w katalogu z crackiem jakis plik info.txt albo cos takiego. Tam powinno byc napisane.
    Jesli nie to robisz tak jak napisal Bocieq. Kopiujesz, znajdujesz jego "odpowiednika" (taka sama nazwa) w katalogu z gra i podmieniasz.

Dusiciele
    Guest

Ale kiedy chcę wejść na grę pisze mi Please insert the correct CD-ROM, Select OK and restart application. I co ja mam zrobić gdzie szukać i jak wkleić. Nie mogę wejść nawet na płytę instalacyjną a co dopiero na startową cały czas mi pisze .....(u góry jest napisane")

musisz kliknąc prawym guzikiem myszy i wybrac "otwórz", jak Ci sie otworzy plyta to znajdz folder crack a reszte juz napisałem w pierwszym poscie

Dusiciele
    Guest

Nie otworzyła mi się. Jak mam wyszukać folderu z krakiem . Ta gra to Need For Speed Underground. Może to coś pomoże?

to sobie sciągnij z netu.

ponczos
    Guest

W takim razie znajdź na płycie z grą katalog DEVIANCE i tam powinien być interesujący Cię plik.

Dusiciele
    Guest

A strona pod którą możliwe jest zalezienie? Albo co mam wpisać w wyszukiwarke?

Uprawnienia umieszczania postów