Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jak Wam się podoba eBay.pl??

ponczos
    Guest

Jak Wam się podoba eBay.pl??

Jak dla mnie (przynajmniej narazie) tragedia.. Zarejestrowałem się tam dziś i chyba na rejestracji pozostanę.. Może to jakiś prima-aprilis?? Jeżeli to "coś" chce konkurować z Allegro to "źle się dzieje w państwie..." POLSKIM. ://

ponczos
    Guest

Re: Jak Wam się podoba eBay.pl??

A tu macie artykulik potwierdzający że moja opinia nie jest odosobniona: <a href=http://www.di.com.pl/n/?lp=9639>http://www.di.com.pl/n/?lp=9639</a> )

ironkapela
    Guest

Juz swistak mi sie bardziej podoba. Kicha jakich malo. Sama strona mnie denerwuje bo trudno na niej cokolwiek znalezc.

chrzanu
    Guest

to jest jedna wileka kichaaaaaaaaaaa. niema podziałow poszczególnych dziedzin.
    np telefony nie sa podzielone na nokie, samsungi, siemensy itd
    czy auta na nissany, toyoty itd.
    na angileskim ebayu juz jest wszystko podzielone, u nas moze podziela jak sie troche rozkreci :P
    o tak ogólnie z tego co teraz widze to jeden wielki badziew, i nie moze konkurowac z allegro nawet w 1%
    aukcje w ogóle jakeis nieczytelne, złe rozmieszczenie info :/
    na allegro jest łatwiej - i to własnie allegro powinno byc miedzynarodowym serwisem, lepiej by to wyglądało

cyclosternum
    Guest

no zgadzam sie to narazie tragedia wszystko jest wrzucone na jedną kupe i nic nie mozna znalesc ale moze sie poprawią

ironkapela
    Guest

Wydaje mi sie ze to sie nie rozkreci. Co z tego jak nie plac sie prowizji od sprzedazy, jak nikt tam nie bedzie wystawial ani kupowal.

ponczos
    Guest

Nie płaci się chyba jedynie za wystawienie (chociaż moge być w błędzie) ale to i tak tylko narazie.

Uprawnienia umieszczania postów