Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Turbo Hayabusa 499KM

YaKiLLaK
    Guest

Re: Turbo Hayabusa 499KM

jak dla mnie taka jazda to coś wspaniałego.... Jak tylko bede miał kase to kupie sobie ścigawe taką że głowa mała

chrzanu
    Guest

wpisałem na eMulu po polsku i ang i tylko 1 źródło dostępne, poszukaj gdzieś indziej. moze wejdz na jakies forum motocyklowe to podadza ci linki ską to ściagnąć, a moze nawet jakies lepsze filmy ci podadzą.
    to ma 682 MB ale róznie to bywa zalezy od kompresji, formatu itd. ale spodziewajcie sięczegoś ok 700 mb

E tam. Zeby zostac zmielony na kotleta nie trzeba miec Huyabuzy (tak na to mowimy) ))
    Ostatnio uczen mojego ojca zabil sie jadac 200 km/h na jakiejs tam Hondzie. Na krzyzowce fiacik mu wyjechal.
    Reka, noga, mozg na scianie.
    A co do mnie, to ja sobie zamierzam kupic jakis motorek 50cm3 i na tym sobie mykac te 60km/h. Bo na co mi wiecej. Balbym sie, ze gdybym mial zbyt mocny motocykl, to czulbym falszywa pewnosc, ze dobrze jezdze i jezdzilbym wiecej niz wolno.

Aha ... i wiem, ze jakbym mial duzo kasy, to nie wladowalbym jej na scigacza, a kupil sobie jakas porzadna BEEMKE lub T. Celice (Nowiutka Celica i nic nie trzeba czlowiekowi.... a moze byc i uzywana ;].

Atrax lepiej juz Toyote Supre

Tez fajna
    Ja dzis znowu jechalem Celica. Miodzik. 0 strachu przy wyprzedzaniu, ze mi mocy zabraknie ^^.

Ale moja polowka pewnie i tak na pare dobrych lat mi starczy ;]

Ps. Jestem zwolennikiem zrownowazonej jazdy. Oprocz mnie, na drodze sa tez i inni
    Nie spieszy mi sie sprzedaz nerek salonowo.. do wszystkich modeli.

mi tam wystarczy 8tys zł na fajne auto Później trzeba bedzie pracowac na wąłsne mieszkanko, żeby wiecej zwierzątek trzymać

nie mówisz chyba o nowej celice z napedem na przód i silnikiem 1.8(co prawda te pare koni ma)????
    ehhhh
    stara celica to jest samochód-naped 4x4, silniczek dwa litry turbo i tak można jeździć
    mówię o tej z zamykanymi światłami z przodu

Zgadza sie, ja jezdzilem wlasnie ta starsza.
    Jak kiedys bede mial pieniazki i juz bede sam zarabial, to kupie sobie wlasnie cos z tego.. albo cos z VW.
    A jak nie, to terenowke.

8 tys to w sumie w sam raz :]
    Za takie pieniadze mozna sobie calkiem fajny sprzecik sprowadzic.

Uprawnienia umieszczania postów