-
Re: Turbo Hayabusa 499KM
jak dla mnie taka jazda to coś wspaniałego.... Jak tylko bede miał kase to kupie sobie ścigawe taką że głowa mała
-
wpisałem na eMulu po polsku i ang i tylko 1 źródło dostępne, poszukaj gdzieś indziej. moze wejdz na jakies forum motocyklowe to podadza ci linki ską to ściagnąć, a moze nawet jakies lepsze filmy ci podadzą.
to ma 682 MB ale róznie to bywa zalezy od kompresji, formatu itd. ale spodziewajcie sięczegoś ok 700 mb
-
E tam. Zeby zostac zmielony na kotleta nie trzeba miec Huyabuzy (tak na to mowimy) ))
Ostatnio uczen mojego ojca zabil sie jadac 200 km/h na jakiejs tam Hondzie. Na krzyzowce fiacik mu wyjechal.
Reka, noga, mozg na scianie.
A co do mnie, to ja sobie zamierzam kupic jakis motorek 50cm3 i na tym sobie mykac te 60km/h. Bo na co mi wiecej. Balbym sie, ze gdybym mial zbyt mocny motocykl, to czulbym falszywa pewnosc, ze dobrze jezdze i jezdzilbym wiecej niz wolno.
Aha ... i wiem, ze jakbym mial duzo kasy, to nie wladowalbym jej na scigacza, a kupil sobie jakas porzadna BEEMKE lub T. Celice (Nowiutka Celica i nic nie trzeba czlowiekowi.... a moze byc i uzywana ;].
-
Atrax lepiej juz Toyote Supre
-
Tez fajna
Ja dzis znowu jechalem Celica. Miodzik. 0 strachu przy wyprzedzaniu, ze mi mocy zabraknie ^^.
Ale moja polowka pewnie i tak na pare dobrych lat mi starczy ;]
-
Ps. Jestem zwolennikiem zrownowazonej jazdy. Oprocz mnie, na drodze sa tez i inni
Nie spieszy mi sie sprzedaz nerek salonowo.. do wszystkich modeli.
-
mi tam wystarczy 8tys zł na fajne auto Później trzeba bedzie pracowac na wąłsne mieszkanko, żeby wiecej zwierzątek trzymać
-
-
Zgadza sie, ja jezdzilem wlasnie ta starsza.
Jak kiedys bede mial pieniazki i juz bede sam zarabial, to kupie sobie wlasnie cos z tego.. albo cos z VW.
A jak nie, to terenowke.
-
8 tys to w sumie w sam raz :]
Za takie pieniadze mozna sobie calkiem fajny sprzecik sprowadzic.
Uprawnienia umieszczania postów