Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Bokser + Amstaff ??

Re: Bokser + Amstaff ??

Juz na 98% bede go miał !!!

Krycha.k15
    Guest

Ja mam boksera z rasowej hodowli :]
    jezeli codzi o wychowywanie bokserów to masz jednym słowem przeje.....hmm
    nie warto psa na tresure dawac bo nie ma sensu:/ najlepiej samemu
    boksie szybko zdychaja przez to ze sa bardzo podatne na rozne nowotwory (najczesciej rak skóry)
    przedtem boksery zyły od 11-16 lat te4raz do 10 :/
    niestety takie powietrze jakie mamy nie sprzyja im.... wszystkim zreszta psom dogowartym po niewaz maja wrazliwsze górne drogi oddechowe.
    jaka wracajac do tematu bedziesz miec ammstafa nad którym niebedziesz mógł zapanowac
    a co do Labradorów to fajne psiaki tylko ze dopiero po 2-3 roku bo młode sa strasznie głupiótkie i tez sa problemy z ich szkoleniem w młodym wieku

Koty rulez:P a ja mam kota którego sie boją wszystkie jamniki w okolicy:P

Obcy,uważaj,bo sobie nie poradzisz z podporzadkowaniem go sobie...lepiej żeby to nie był twoj pierwszy pies o charakterze bojowym jesli to pierwszy to masz problem i to duży.
    Ja mam 2 letniego wilczurka,który zachowuje sie jak szczenik...
    pzdr

Hehehe a ja mam Chow-Chow, po zachowaniu stwierdzam że to krzyżówka psa z kotem ;P
    P.S. To podobno mongolskie psy bojowe :| jak oni to tresowali :P

Tak wyglada krzyżówka amstaff-a i boksera !!
    http://www.korabiewice.empatia.pl/ad...zdj/303/20.jpg
    ps. tylko ten pochodzi ze schroniska wiec dlatego taki smutny (

Moim zdaniem czysta głupota. Gnoje ludzi którzy mieszają takie rasy jak moge. Co to za frajda??? jedna i druga rasa (zresztą jak każda) są piękne same w sobie i nie trzeba sie bawić i experymentować tylko po to żeby mieć psa kilera którego boją się inni i który sie na wszystko rzuca OBY NA WŁAŚCICIELA TEŻ to moze inni zdygaja i nie bedą tego robić. Co innego jak dojdzie do pokrycia przypadkowo ale w to raczej nie wierze bo tych psów sie nie wypuszcza na dwór samopas. W takich przypadkach głupota ludzi to jedyna przyczyna tego że wszystkie psy bullowate sa postrzegane tak jak są... ucierpieli na tym tylko prawdziwi hodowcy i wielbiciele tych ras.

MAGIC czepiasz sie, ale to twoje zdanie rozumiem ok. A tak dla wyjasnienia to ten Amstaff przypadkowo został zapłodniony przez boksera!! Sąsiadka ma amstaffa a dróga ma boksera no wiec sie spotkały i... juz. Tak ze to przypadek.

MAGIC na początku był jeden pies, później człowiek i Bóg stworzył rasy, bokser i amstaf też są mieszanymi rasami innych psów. Tak się tworza nowe rasy.

Ja mam Amstaffa i tak szczerze mowiąc nie są to zabójcy bo jak ktoś ma amstaffa to juz bandzior ,to zalezy od ulozenia psa wychowania ale niestety wiekszosc ludzi bierze takie psy do walk i innych rzeczy i dlatego maja taka reputacje.
    co do tego mieszanca fajny choc mordke chyba ma po bokserze a tak ogolnie nie jestem za miszaniem psow.

Uprawnienia umieszczania postów