-
Bokser + Amstaff ??
Czesc!! Na 70% będe miał własnie takiego mieszanca boksera + amstaff co o tym myslicie hehe ?? podwojona siła co? ? ))
-
Re: Bokser + Amstaff ??
Jeszcze do tego adidas, maluch WRC i laska (najlepiej z kapturem) i bedziesz jak moj kuzyn ;]
Nie no.. . dobra, nie czepiam sie.
Ps. po co Ci pies z podwojona sila?
-
HmMm podwójna siła ? jakoś sam amstaf raczej bardziej bojowy
-
Amstaff kuzynka to co prawda morderca i jak ktos wchodzi do domu, to od razu atakuje, ale to jednoczesnie krowa. Silny jest, ale jak szybko biegasz, to mu zwiejesz.
Pies troche spasiony.
-
Nie no z tą podwójną siłą to zart!! wiecie amstaff jest bardzo silny i bokser tez taki jest dlatego napisałem ze będzie z podwójna siłą hehe )
-
Hmmm, wolałbym czystej krwi, ale to moje zdanie Zamieść fotke jak bedziesz już miał.
-
Wiem wiem, ze zart
I tak jak Yeter wolalbym pieska czystej krwi, a nie kundelka... ale cza kochac i szanowac wszystkie zwierzatka
-
Wole yorki
-
>mieszanca boksera + amstaff co o tym myslicie hehe ?? Dla mnie to glupota.
Spoko piesek moze byc ladny tyle ze z jego zdrowiem moze byc gorzej ne mowiac juz o psychice. Jezeli masz mozliwosc to poszukaj psiaka rasowego a bedziesz mial pewnosc co z niego wyrosnie. Czesto mona spotkac szczeniaki po psach z rodowodami ktore nie maja jeszcze ukonczonych wystaw do rodowodu za niewielkie pieniadze.
-
Nie ma to jak labradorki
Uprawnienia umieszczania postów