Ludzie no, ja czegoś nie rozumiem. Jeśli ktoś już zadał sobie trud, żeby znaleźć tą stronkę, to chyba nie jest takie skomplikowane zajrzeć do opisów gatunków i poczytać sobie o zwierzaku, który go interesuje. A na forum ciągle pojawiają się pytania w stylu "napiszcie mi cokolwiek o...". Ile razy można kolejnej osobie odpisywać "zajrzyj do opisu"? No ale to drobiazg. Ja podaję w podpisie moje gg, i zawsze chętnie podyskutuję o hodowli, ale na miłość boską, nie mam czasu żeby spędzać godziny w sieci odpisując dzieciakom, które chcą sobie kupić kameleona i mają pytania w stylu "a co kamki jedzą?". No ludzie, weźcie na wstrzymanie! Myślenie nie boli (a może?)!
Miło się rozmawai z ludźmi, którzy mają jakieś pojęcie i chcą wyjaśnić konkretne problemy, ale jak muszę kolejnemu dziesięciolatkowi tłumaczc, że zwierzę to nie zabawka to szlag mnie trafia.
Punkt 5 zasad forum mówi, żeby przed zadaniem pytania przeszukać archiwum, ale chyba nikt tych zasad nie czyta Może by to napisać wielkimi czerwonymi literami na stronie głównej?
pozrawiam, lekko sfrustrowana xol