-
Magic The Gathering...
witam czy ktos z was gra w ta karcianke?? jesli tak to czy mozecie mi podac jakis link ze spisem talii w T2 ale oprocz stronki K20 i pol...cos tam potrzebuje szybkiej talii moze byc z kazego koloru...
-
Re: Magic The Gathering...
Ja kiedys grałem , mam kilkaset kart stronki nieznam
-
też kiedys gralem mialem z 700 kart ale poszły na allegro :P stronki tez nie znam...
-
kurde a moze wy pomoglibyscie mi zlozyc jakas talie nie do rozwalenia cena nie gra roli...
-
ja proponuje www.brainburst.com
ps. nie ma talii nie do rozwalenia ;]
-
chcialbym talie najlepiej czerwona wiecie jedna z tych szybkich co polegaja na spalaniu przeciwnika... ale nie mam odpowiedniego pomyslu
-
To radze albo "Red Deck Wins", "Red spells" albo jakiegoś "Land killera" (jeżeli chodzi o T2. Jak w grę wchodzą także starsze decki (Extended) to chyba nic monokolorowego nie znajdziesz (z tym, że takie talie to koszt ponad 1k zł ;])
-
-
ewentualnie www.essentialmagic.com
Swoją drogą jeśli Ci się podobają szybkie polecam wszelkiej maści pochodne slighów i goblinowych decków... Mój kumpel gra talią goblinową zbudowaną w sposób trochę niestandardowy. Zrobił mi kiedyś wjazd jak grałem elfami, 10 goblinami 10/2 first strikiem i mountainwalkiem... Jeśli zaś chodzi o starsze talie dla gry towarzyskiej poza turniejami fajny jest niebieski/artefaktyczna dośc stara control-combo deck oparty na stroke of genies i tolarian academy. Talia daje niezły hardkor w mniej więcej 2-3 rundzie każesz kolesiowi dociągnąć 100000000000000000000 kart, a jeśli nie ma odpałowo dużej biblioteki to niestety papa!
-
Kiedyś w to grałem ale szybko mi sie znudziło
Uprawnienia umieszczania postów