-
Counter strike
Mam problem z cs'em gdy daje na quickstart wyskakuje mi komunikat "could not connet to game server reason: could not complete connection attempt." nie wyswietla mi takze listy serwerów.
Co moze być tego przyczyna??
odpowiedzi prosze wysylac na aand_aa@wp.pl lub 4804627 (czesto niewidoczny)
-
Re: Counter strike
a ja nie moge ani tworzyc serwerów ani podłączać sie, wie ktos moze ? w czasie ladowania serwera albo w czasie podłączania wywala mi ze sie nie da połączyc czy coś ......... help me
-
hmm nie wiem co to moze byc:/ ale TylerPl bedzie może wiedział bo on z tego co wiem to siedzi w CS
-
to jak jesteśmy w temacie-to czy wie ktoś czy da sie zainstalowac samego cs:source'a bez hl2?
pytam bo 5CD i zarazem 5GB mnie przeraża (już raz to piekło przechodziłem)
-
Zapytałem kumpla, który jest w reprezentacji Polski w CS i powiedział tak:
1. Nie dawaj Quick Play
2. Masz starego Countera... (stara wersja)
-
Aha, czyli mówicie o CSa 1.5? i sam znajduj servery tak jak mówi YaKiLLaK, a nie Quick Play. I spróbuj przeinstalować, to prawie zawsze pomaga!
A co do pytania o CS:S to na 60% nie trzeba instalować HL2, a na 40% trzeba. Ale raczej nie, bo przecież w kafejach internetowych nie instalowali by HL2 na każdym kompie! Pogrzeb w plikach Steam Apps ---> tam masz wszystkie pliki zainstalowane na twoje ACCOUNT.
Pozdrawiam!
-
no bo właśnie hl2 zawala mi sporo miejsca na dysku, a pograłbym sobie znowu w CS:S
-
nie trzeba instalowac hl2 na 100% wystarczy najnowszy cs steam
Uprawnienia umieszczania postów