Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: zna ktos heat man-a?

zna ktos heat man-a?

koles ma niewyobrazalna ilosc samic np smithi 10 szt. i wiekszosc swoich pajakow rozmnozyl a ma ich sporo cos niebardzo chce mi sie w to wierzyc zobaczcie sobie jego profil

Re: zna ktos heat man-a?

heat_men, jak juz... Czemu mu nie chesz wierzyc? Moze i ma. Skad mozesz widziec ze nie.

Nie ma za to jak zawisc malego Polaka...:P

strasznie mnie poprawiles, popatrz lepiej na swoja skladnie. a pytam sie z czystej ciekawosci, a nie zazdrosci!

Nie rozumiem co chcesz od mojej skladni ale ok. A poprwilem cie w malym bladzie, ale dosc znaczcym jesli chodzi o jego zlokalizowanie... Bo wytarczy nick usera wpisac i juz. Zeby przejzec jego profil musialem przeleciec kupe ludzi ze smithaskami, bo tylko tyle dales o nim info...

Aha. No to odpowiadam: nie znam:P

szukalem kogos kto rozmnozyl b. smithi i natrafilem na niego i zaciekawila mnie ilosc samic jaka posiada nie chodzi mi o ilosc gatunkow bo jest wiele ludzi ktorzy maja wiecej od niego. poza tym ilosc postow wystawiona przez niego tez jest interesujaca. no z tym heat_men-em miales w sumie racje

Wreszcie znalazła się kolejna osoba,która ma chyba taka samą psychoze na punkcie Brachypelm jak ja :P

mispushupek1
    Guest

ja go znam i on naprawde to rozmnorzył LO

Uprawnienia umieszczania postów