-
Nokia- opinie.
Mam zamiar kupić sobie jedną z tych 2 noki 6820 lub 6800.Ma ktoś taki telefonik(napewno) prosze użytkowników tych telefonów o wypowiedzenie się na ich temat.
-
Re: Nokia- opinie.
hmm wyglądem sa identyczne:] matka mojego kumpla ma taka i bawiłem sie nią i jest fajna ale jak dla mnie to ma za mały ekranik:/ ja mam alcatela ot735 i nie narzekam:] coraz bardziej zaczynaja mi sie podobać takie otwierane ale jak skonczy mi sie abon to nad taka pomysle
-
kiedys mialem 6800i w sumie zwykla nokia, zadnych specjalnych funkcji nie ma, zadych bajerow itd, pamiec taka sobie plusem jest ta klawiatura bo na niej az chce sie pisac smsy, moze nawet zbyt czesto
-
Ja mam 6800 i nie ma mp3, ani apratu. Ale cała reszta jest super!!! Na prawdę polecam!!! szkoda, że więcej nie ma modeli z pełną klawiaturą... :/ Na prawdę fajna. Ale jak szybko piszez z T9 to nie wiem czy Ci się opłaca.
-
Miałem oba te telefony. Powiem że bardzo fajny gadżet, ale dosyć szybko mi sie znudził. Na początku wiadomo - klawiaturka cieszyla, sms-y pisze sie rewelacyjnie. Ale główną jego wadą są wymiary. Jakby nie patrzeć jest dosyć spory i stosunkowo ciężki, więc jeżeli nosisz telefon w kieszeni przez pół dnia to po którymś tygodniu zacznie Ci mocno przeszkadzać (chociaż idzie sie przyzwyczaić).
Jeszcze do plusów moge zaliczyć to że jest całkiem wytrzymały na upadki :P
-
Zawsze używałem NOKII. Teraz mam 7250i. Miom zdaniem najlepsze aparaty.
-
mialem 6820 tylko ze jakas wersie "a" i byly z nia same klopoty. Nigdzie nie moglem sciagnac simlocka bo byly jakies inne zabezpieczenia niz w pozodtalych nokiach.
Ale ogolnie to telefonik fajny tylko ze nazbyt mlodziezowy.
Acha jeszcze jedno: w moim telefonie na dodatek strasznie trzeszczala obudowa jak wybieralem jakis numer.
Uprawnienia umieszczania postów