Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nokia- opinie.

Nokia- opinie.

Mam zamiar kupić sobie jedną z tych 2 noki 6820 lub 6800.Ma ktoś taki telefonik(napewno) prosze użytkowników tych telefonów o wypowiedzenie się na ich temat.

Re: Nokia- opinie.

hmm wyglądem sa identyczne:] matka mojego kumpla ma taka i bawiłem sie nią i jest fajna ale jak dla mnie to ma za mały ekranik:/ ja mam alcatela ot735 i nie narzekam:] coraz bardziej zaczynaja mi sie podobać takie otwierane ale jak skonczy mi sie abon to nad taka pomysle

kiedys mialem 6800i w sumie zwykla nokia, zadnych specjalnych funkcji nie ma, zadych bajerow itd, pamiec taka sobie plusem jest ta klawiatura bo na niej az chce sie pisac smsy, moze nawet zbyt czesto

TylerPL
    Guest

Ja mam 6800 i nie ma mp3, ani apratu. Ale cała reszta jest super!!! Na prawdę polecam!!! szkoda, że więcej nie ma modeli z pełną klawiaturą... :/ Na prawdę fajna. Ale jak szybko piszez z T9 to nie wiem czy Ci się opłaca.

Miałem oba te telefony. Powiem że bardzo fajny gadżet, ale dosyć szybko mi sie znudził. Na początku wiadomo - klawiaturka cieszyla, sms-y pisze sie rewelacyjnie. Ale główną jego wadą są wymiary. Jakby nie patrzeć jest dosyć spory i stosunkowo ciężki, więc jeżeli nosisz telefon w kieszeni przez pół dnia to po którymś tygodniu zacznie Ci mocno przeszkadzać (chociaż idzie sie przyzwyczaić).
    Jeszcze do plusów moge zaliczyć to że jest całkiem wytrzymały na upadki :P

sigsauer
    Guest

Zawsze używałem NOKII. Teraz mam 7250i. Miom zdaniem najlepsze aparaty.

mialem 6820 tylko ze jakas wersie "a" i byly z nia same klopoty. Nigdzie nie moglem sciagnac simlocka bo byly jakies inne zabezpieczenia niz w pozodtalych nokiach.
    Ale ogolnie to telefonik fajny tylko ze nazbyt mlodziezowy.
    Acha jeszcze jedno: w moim telefonie na dodatek strasznie trzeszczala obudowa jak wybieralem jakis numer.

Uprawnienia umieszczania postów