-
Kto ma w tym roku bierzmowianie i ....
... i nie został do niego dopuszczony ?? Jest tu ktoś taki oprócz mnie ?? Dzisiaj się dowiedziałem że nie przystąpie do bierzmowania bo mnie nie było na paru mszach. Na 70% byłem i ominałem może ze 3 spotkania (były co tydzień). Uważam to za niesprawiedliwe bo "koleżanki" księdza nie chodzą do kościoła i zostały dopuszczone. A jak jest z Wami ??
-
Re: Kto ma w tym roku bierzmowianie i ....
-
ja ide do bierzmowania w tym roku i mam nadzieje że mnie dopuszczą
Idz do ksiedza i powiedz jak było... nie sadze żeby cie nie dopuscił może tylko tak powiedział bo sie zdenerwował:]
-
Chyba się czymś zdenerwował z trzech klas dopuścił może 20 osób. jutro idę z nim powaznie pogadać
-
ja byłem tylko na pierwszym spotkaniu :] sciemniłem animatorce ze o tej porze nie bede mogl przychodzic bo mam treningi i mnie dopuscili :P a o wpisach księdza do indexu juz nie mowie <lol> heheh
-
Jezeli bardzo Ci na tym bierzmowaniu zalezy to na powazna rozmowe zabierz ze soba kolesia ktory nazywa sie Johny Walker. On z nim pogada
-
Lej na to i na ksiedza jak widać lubi małoletnie skoro je dopuscił a Ciebie nie
-
hmm ja przegapilem spotkanie i przypomniało mi sie dopiero jak było 6/10 poszedłem , prowadzący te spotkania powiedział ze dopusci mnie , ale musze byc na wszystkich i ani jednego nie opsucic , byłe na jednym i to olałem , koles który to prowadził napisał mi na gg ze w tym roku mnie nie dopusci bo nie chodze na spotkania a zasady są takie same dla wszytskich , nastepnie kumpel znalazł spotkania dla strarych dzidków którzy nie przystąplili do bierzmowania , byłem na 2 takich 25 minutowych spotkaniach i juz jestem po bierzmowaniu
-
olej bierzmowanie jak ci bedize potrzebne to dasz w kazdym kosciele 5dych i dostaniesz od reki swistek
-
a ja nie poszedłem do bierzmowania bo nie chcialem:P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów