-
Re: słów brak
poprostu masakra...
-
-
osobiscie bym tego nie wypil bo jakos banany mi nie podchodza
-
A co mają powiedziec milosnicy truskawek?! Albo same truskawki...Taki koktail z checią pijecie, ale z pająka juz nie... Jak ktos lubi :>
P.S.
Przeciez wiadomo ze wylinka.
-
Jeszcze sie ktos postaral, zeby to odnoze ladnie plywalo po powierzchni
-
wiadomo ze sciema a Wy sie podniecacie :>
przciez pokazaliby napewno "polprodukt" a tu pokazany jest caly pajaczek, a potem tylko nozka ktora napewno jest z wylinki.. zreszta sprobojcie sobie wypic taki koktajl to ciekawe czy Wam przez gardlo przejdzie.. chyba byscie sie udusili przez te wloski (nota bene nie ma znaczenia czy wloski plywaja w mleczku czy nie.. i tak duza czesc by osiadla w gardziolku )
-
Wreszcie ktos cos konkretnego napisal. Sciemka i tyle a podnietka na maksa....
Ludzie zastanowcie sie...
-
Po komentarzach, stwierdzam, ze autor koktajlu odniosl sukces :]
-
Jak dla mnie (co zapomniałem napisać wcześniej) nie jest istotne czy jest to koktail z pająka, jego wylinki czy jego kupy - chodzi o to że gość który jaki jest każdy widzi robi jakieś debilizmy, które nie są ani śmieszne, ani ciekawe - "dorosły" gość, udaje że miksuje zwierzęta.. wolno mu, ale dla mnie jest tym czym pisałem w poście wyżej. To jest zobczenie.. I żeby nie było że jestem kolejnym fanatykiem-obrońcą pająków, mam w głebokim poważaniu czy był to pająk, pies, koń czy jego brat (bo nie spodziewam się żeby miał żonę.. no może chłopaka..).
P.S. A to że odniósł zamierzony (bądź nie) cel, jest normalne.. Seryjni mordercy też budzą "zainteresowanie" - ciekawość, ludzki odruch. )
-
kazdy interpretuje to jak chce,.....
dostalem link od znajomego wiec tu pokazalem , bo tematycznie zwiazane z naszymi zainteresowaniami ...
mysle ze komentowac tego nei trzeba , mi w kazdym badz razie nie podoba sie pomysl miksowania pająka czy nawet jego wylinki
Uprawnienia umieszczania postów