Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: SOULFLY

Dark Raptor
    Guest

Re: No to ja polece to:

Z filmowych klimatów polecam Hansa Zimmera ;-)

PS. Atrax, wiszę Ci jeszcze jeden plik muzyczny. Może być coś z dyskografii wyżej wspomnianego kompozytora (np. Black Hawk Down, K2, Hannibal, The Thin Red Line, The Rock, Pearl Harbour, Gladiator, The Last Samurai, Backdraft...)

Re: SOULFLY

dla mnie Max ma jeden z najlepszych wokali, probowalem sluchac behemotha i ogolnie muzyka jest oki ale za chu** nie moge zrozumiec co gosciu spiewa wiec sobie odpuszczam bo dla mnie tekst jest rownie istotny. Black metal oki ale dopoki moge zrozumiec co oni tam mrucza pod nosem:P

TylerPL
    Guest

Re: SOULFLY

Ale właśnie w Backu nie jest tak ważny text! Mówi się że żeby zrozumieć co oni śpiewają trzeba mieć przed sobą treść piosenki... Jeśli dla Ciebie wokal jest ważny to posłuchaj ostatnich płyt Behemotha - są bardzoej Death'owe

Re: No to ja polece to:

Ooooo, widze ze Blind Guardiana podsluchujesz?:> Jakos tak mi sie ten zespol spodobal ze praktycznie niczego innego teraz neislucham (mam ich chyba 4 czy 5 plyt...)

A sluchal ktos takiego czegos jak "Lordi"?:/ Bo ja dorwalem plytke i szczeze powiem ze 2 piosenki sa w miare, jak dla mnie... A tak ta plytke zachwalali ludzie...

Uprawnienia umieszczania postów