Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Ratzinger PAPIEŻEM!!!

Re: Ratzinger PAPIEŻEM!!!

ja nie wierze w przepowiednie sranie w banie...
    moim kandydatem Byla maradiaga z Hondurasu...

Adam Fojcik
    Guest

A dajcie spokój z tymi przepowiedniami...jak czytam na onecie te wszystkie "prorocze" komentarze, to mi się po prostu niedobrze robi. No i co jeżeli byłby murzynem - to chyba go nie naznacza jako niewiernego?

A swoją drogą zastanwiałem się, co by było gdyby taki papierz - murzyn przyjechał na podhale. Już to czuję: "Ło jezusicku!! Deboł!! Hajze, kosom go!!". A jakby przyjechał na błonie to pewnie znalazłoby się kilku wrzeszczących: "Czarnuch, Asfalt, Wracaj do Afryki, i takie podobne... Podejrzewam, że byłaby to pierwsz, i ostatnia jego pielgrzymka..

TylerPL jak sie wypowiadasz na temat "przepowiedni" to ją najpierw przecztaj ... po czarnym papie ma upaśc chrześcijaństwo i świat ma się pogrążyć ... powstać ma 200 mln armia pod wodzą antychrysta (który ma być ze wschodzu czyli jakiś żółtek) i będzie Wielka Wojna... po wojnie ma nastepic New Age i ma być lepiej niż jest teraz...

I pikaczu zostanie prezydentem USA

djtommi
    Guest

no i tyle bylo z men in black, moze to ukryty zmartwystaly 2 pac wtedy by byl bialy nigga:P

Już niestety został.......

TylerPL
    Guest

djtommi - a 2 pac nie żyje?! hm... a może mi się ze Snoop Dogiem pomylił...

Goblin, dzięki za streszczenie przepowidni. Myślałem że to będzie jakaś zagłada ludzkości.. a to zwykła wojna... :/

Jestem przeciw Ratzingerowi...homilia jego w dniu pogrzebu byla do bani i jest za duza konserwa...z reszta ile taki Papiez pozyje..max 7 lat ...chyba,ze patrzymy na to,iz jest kontynuatorem "drogi"JPII to ok.

Ja powiem tyle że nie uznaje nowego papieża. (i prosze, nie komentujcie tego)

2pac chyba żyje ja przynajmniej slyszałem taką legendę...
    2pac miał na tyle kasy żeby znaleźć i opłacić sobowtóra
    i jak legenda głosi zwłoki 2paca nie miały paru tatuazy które 2pac posiadał

Z resztą dobrze wiedział ze jest ścigany przez przeciwny gang więc sobie mogl wynając sobowtorka

Uprawnienia umieszczania postów