Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

Re: chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

No wybacz cyclosternum ale mam w koszu te maile i jeszcze tam są moge Je pokazać ...To nie jest spisek ani zaden Zart...Tylko prawda.. nie zmyslam byle czego ....;..pozdro

cyclosternum
    Guest

nie miałe na mysli nic złosliwego ale poprostu to moja natura podejzliwego lenia

Hmm MACIEJ199 od początku swego istnienia na forum błyskał inteligencją Właśnie zwykle jego posty były debilne lub obraźliwe.

heh albo przedstawiał swą niebywale arcyciekawą oferte gier komputerowych :P są ludzie i parapety, on raczej z tych drugich

Witam

Popieram kolege Kryszoxa, GADA i innych, chamstwo należy tępić. Co do tego typka co tą zadymę wszczął (Maciek coś tam coś tam) to dodam tylko tyle że jest to najlepszy przykład na to, że jak prostakowi i pieniaczowi dasz palec, to potem i ręki będzie mu mało. Choć osobiście nie miałem z nim kontaktu, to dane sobie wynotowałem i wciągnąłem na listę pt " tych placków nie obsługujemy".

Co do obrażania i grożenia innym kolegom internautom, to jak jest taki kozak to niech wpadnie na giełdę np. do Świętochłowic, wtedy bez objeżdania całej Polski będzie miał okazje wypłakać się w rękaw i wyłuszczyć wszystkim zainteresowanym swoje osobiste historie czy życiowe dramaty. Potem ewentualnei można się będzie jeszcze poszmyrać po gębach dla poprawy chumorów.

Przykra sprawa, że takie tematy trzeba poruszać publicznie na forum, ale chyba czasami nie ma wyjścia.

Pozdrawiam
    Piotr Ostromecki

Ja na jego miejscu dziękował bym ze sprzedawca jest na tyle uczciwy ze zwraca kase a nie najpierw dostaje kase z powrotem a później jeszcze sie czuje pokrzywdzony.

Wogóle jakoś od początku ten koleś Maciej wydawał mi sie niepoważny.

Może czarna lista?

Witam!
    Dłączam sie do tego protestu i wielkiego NIE!
    Co jakiś czas doświadczam tego typu sytuacji tylko na gg. Pseudoterrarystów, którzy oczerniają uczciwych sprzedawców niestety ni ebrakuje. Ja proponuje ogólnie dostępną czarna listę z podstawowymi danymi i blokowanie klienta na forum. Pozdrawiam.

Popieram szczerze Piotra! Tępić chamów i piętnować! My tworzymy srodowisko terrarysttów i my decydujmy, kto będzie naszym internetowym kolegą. Powinniśmy dbać o to, żeby nikt nie czuł się zastraszony, czy zagrożony. Pamiętajmy że do tak prymitywnych metod uciekają sie kompletni prymitywi o intelektach Neandertalczyków ( z całym szacunkiem dla tych ostatnich).

Pozdrawiam wszystkich.

Re: Może czarna lista?

Witam

Byłoby to jakieś rozwiązanie, tylko ciekawe jak wygląda to w świetle ustawy o ochronie danych osobowych. Gdyby było to niemożliwe, zawsze pozostaje nam koleżeńska wymiana informacji o klientach "podwyższonego ryzyka".
    Co do blokowania dostępu do forum, to nie wiem czy jest to wykonalne fizycznie, bo typek zawsze będzie mógł iść do kafejki, założyć nowe konto i znów się "udzielać". Najlepiej takich zawodników ignorować, kolega Saurus ma ładny podpis pod swoimi postami: Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Pozdrawiam
    Piotr Ostromecki

Re: Może czarna lista?

Widzicie ?? jednak Widze ze słuszną podjąłem decyzje pisząc tego posta ,bo to co dzieje sie na naszym kochanym foruum przechodzi ludzkie pojęcie...i Również jestem za stworzeniem Czarnej listy...Powtarzam juz poraz 10-ty CHAMSTWO CZA TĘPIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów