Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

Wczoraj Czytałem Forum I znalazłem Post Niejakiego MAciej199 który skrytykował Mojego znajomego o nicku GADY ,chodziło o Węża zbożowego ,który przypdakowo okazał sie samcem ,Maciej Pojechał z wielkim żalem i gniewem do Gady...A Gady kulturalnie oddał mu pieniądze i wzioł węza...wąż ponoć był w złym stanie,kiedy wrócił spowrotem Do Roberta (GADY) ale najlepsze to ,że dostał kase spowro , a Chłoptaś Prubował Robić wielkie Hallo Na Forum Niepotrzebnie je zaśmiecając...
    Wkażdym bądź razie nie to jest przyczyną napisania tego posta...Chodzi o to że Wczoraj dołączyłem sie do grona ludzi,którzy staneli w obronie GADY i skrytykowali Macieja...Co dostałem w Zamian ?? hmmm jakieś 10 min po moim poście dostałem mail o Treści "Ciebie Chyba też Buźka Swędzi" ciekawe kto ma mail " maciej_s@o2.pl ???
    Po czym odpisałem Gosciowi Ze nie zycze sobie zeby mnie zastraszał...dodałem coś od Siebie.
    Po czym sprawdzam Pocztę Dzisiaj ... i co ?? i kolejny mail od tego samego Kolesia o Treści nieco Gorszej niż poprzednio (Uwaga CYTUJE !!!) "Wal sie na ryj ty pedale jebany właśnie tak Gadowi po palcu w Dupe wejdz i na końcu mu ja wyliż " No więc Nerwy nie pozwoliły mi tego dłuzej tolerować i zwracam Sie do was Przyjaciele i koledzy Terraryści ,że Tak nie może być i Trzeba wreszcie wypowiedzieć Chamstwu WIELKIE NIE !!!!!!!!! Pozdrawiam i prosze o swoje Sugestie .. z góry dzięki

Re: chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

Jak dostal kase spowrotem to powinien siedziec cicho. a jak chcial samice to mógł sobie sam sprawdzić, bo kazdy moze się pomylić.

ale jakim prawem wogóle śmie mnie zastraszać...;/??? No wybaczcie Kochani Ale moje Motto Tutaj jest Takie : "Albo sie Szanujemy Albo Sie plujemy.." Mam nadzieje ze sie przychylacie do mojej sugesti .

_Agatka_
    Guest

Taaa, po co sie pluje jak dostał kasę z powrotem? Jakiś niedorozwinięty i tyle :]

nic na to nie poradzisz wkońcu to POLSKA nasz pienky i wspaniały kraj:/

No to "kolega" się nie ładnie zachował. Z mojego kotnaktu z userem: GADY wynika że to bardzo sympatyczny sprzedawca terrarysta. Co prawda nic od niego nie kupiłem (chciałem samicę gekona ale Pan Robert stwierdził że nie może w 100% okreslić płci zwierzaczka) ale jak najbardziej jestem po jego stronie.
    Chamstwo powinno sie tępic

fibus13
    Guest

Masz racje,coraz wiecej jest przygodnych kolesi ktorzy chca zepsuć opinie uczciwych ludzi a w razie czego zwalić wine na innych... niestety.Dołączam sie do grona zwolenników GADY .pozdro

fibus13
    Guest

aha,jeszcze chcialem dodac ze mialem podobny przypadek.Koleś rowno co 2-3 minuty komentowal rozne posty typu swieczka dla papieza,swietne foty i powtarzal wszystkie slowa po Awikularii i innych doswiadczonych hodowcach.Grzecznie mu napisalem ze lepiej nie zasmiecac forum czyms takim i lepeij skoentowac raz na godziena porzadnie.Co dostalem w zamian? Stek przekleństw i wyzwisk pod moim adresem (swoją droga jego nick dawidptasznik , nie boje sie tego ujawniąc gdyz jest to gówniarz i naprawde nie warto patrzyc na jego sugestie ) Pozdro for all

Ciesze Sie ze Tak Myslicie mam Nadzieje ze Uda Sie cos z Tym zrobić ,bo ja dłuzej tego chamstwa nie zniose !!!!!!!!!!! ))

cyclosternum
    Guest

nieznam ani jednego ani drugiego urzytkownika ale jesli kasa została wzrucaona to nie widze wiekszego problemu a za takie mejle to ...
    (jesli są prawdziwe nie twierdze ze są nie prawdziwe ale to moze jakis spisek przeciwko... ale to moja natura...;p)

Uprawnienia umieszczania postów