Wczoraj Czytałem Forum I znalazłem Post Niejakiego MAciej199 który skrytykował Mojego znajomego o nicku GADY ,chodziło o Węża zbożowego ,który przypdakowo okazał sie samcem ,Maciej Pojechał z wielkim żalem i gniewem do Gady...A Gady kulturalnie oddał mu pieniądze i wzioł węza...wąż ponoć był w złym stanie,kiedy wrócił spowrotem Do Roberta (GADY) ale najlepsze to ,że dostał kase spowro , a Chłoptaś Prubował Robić wielkie Hallo Na Forum Niepotrzebnie je zaśmiecając...
Wkażdym bądź razie nie to jest przyczyną napisania tego posta...Chodzi o to że Wczoraj dołączyłem sie do grona ludzi,którzy staneli w obronie GADY i skrytykowali Macieja...Co dostałem w Zamian ?? hmmm jakieś 10 min po moim poście dostałem mail o Treści "Ciebie Chyba też Buźka Swędzi" ciekawe kto ma mail " maciej_s@o2.pl ???
Po czym odpisałem Gosciowi Ze nie zycze sobie zeby mnie zastraszał...dodałem coś od Siebie.
Po czym sprawdzam Pocztę Dzisiaj ... i co ?? i kolejny mail od tego samego Kolesia o Treści nieco Gorszej niż poprzednio (Uwaga CYTUJE !!!) "Wal sie na ryj ty pedale jebany właśnie tak Gadowi po palcu w Dupe wejdz i na końcu mu ja wyliż " No więc Nerwy nie pozwoliły mi tego dłuzej tolerować i zwracam Sie do was Przyjaciele i koledzy Terraryści ,że Tak nie może być i Trzeba wreszcie wypowiedzieć Chamstwu WIELKIE NIE !!!!!!!!! Pozdrawiam i prosze o swoje Sugestie .. z góry dzięki