Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

Re: chamstwo, chamstwo ,chamstwo !!!!!

no prolo ze tak

Moi Drodzy ,jestem Zdania ,że Powinniśmy zacząć działać ... Tak nie może być ,A Szacunek pozostawmy tym,którzy na niego zasługują !!! ;/
    pozdrawiam WSZYSTKICH którzy zasługują na Szacunek ,a Gardze Tymi którzy nie potrafią,sie chamować....

Kryszox - co sie przejmujesz jakims cyckiem boisz sie tego ze Cie straszy przez internet ? zaloze sie ze ten kto napisal do Cieibe jest jakims cyckiem bo jesli by ktos chcial komus cos zrobic np pobic to zrobilby to bez gadania bez wysylania zadnych majli z pogrozkami hehe dla mnie to jest zachowanie zwyklego cycka ,zalosne i wogle nawet bym nieodpowiadal na takie majle ,zasmial bym sie tylko do siebie niewiem co pisali porzednicy ale nieprzejmuj sie byle czym . A pomylki sie zdarzaja i GADY jest uczciwy bynajmniej mi sie tak wydaje gdyz oddal pieniadze temu kupcowi bez zadnych problemow i to swiadczy o tym ze jest uczciwy . no nic takie jest moje zdanie i mysle ze niepowinnismy sie przejmowac zabardzo pojedynczymi glosami ,,cyckow''

pozdrawiam Tomek

Witam, jakiś czas temu (dokładnie 9.04) dostałam sms-a od jednego gościa po tym jak napisałam na forum o mojej przeziębionej nowozakupionej zbożówce. Gość pytał się, czy kupiłam tego zboża od GADY z Grodziska Maz., bo widział, że się go pytałam o samicę. Odpisałam, że rzeczywiście miałam kupić, ale niestety mam z innego żródła. Na to ten gościu zaczął wymyślać na p. Roberta od oszustów, bo kupił od niego samice, a okazało się, że to samiec. Wnioskuję, że to ten sam gościu. Osobiście nic nie mam do p. Roberta (GADY) i naprawdę uważam, że jest on uczciwy i godny zaufania (gdyby mąż mi nie kupił wcześniej węży... już miałam druk do wpłaty wypisany i chciałam wziąć od Gady:-)).
    A co do tego gościa co mi sms-y wysyłał, to szkoda gadać... Ale żeby się poniżać do tego stopnia,żeby sms-y z oszczerstwami do obcych ludzi wysyłać...ehhhh

Noi sami Widzicie przyjaciele...ze Chamstwo Chamstwo i jeszcze raz chamstwo...
    Robert jest Ok troche go znam i wiem ze nie jest oszustem,kłamcą i td.
    Sami widzieliscie we wczesniejszych postach,że Oddał kase Temu frajerowi..ale on dalej sapił,A zrobił to pewnie dlatego,zeby oczernić i osłabić Reputacje Temu Przyjemnemu i sprawiedliwemu Chodowcy.
    PRzekonamy sie czy jest taki chojrak na giełdzie...Bo z Tego co Widze To Wszyscystaneli po naszej stronie i krytykują Tego "CYCKA"
    Ja poprostu wymiękam ....ze taacy ludzie mają dostęp do naszego forum ;/

nom niestety nikt im tego nie zabroni ... masowo sie tego nie da wytępić , trzeba nawracać pojedyńcze jednostki.
    Kryszox, GADY - jestem z wami

a wiadomo kto to jest ten koles, ten Maciej199? To dzieciak jest czy nie?

Gady Go widzial i bedziemy wiedzieli kto to jest :> pogadam sobie z nim na gieldzie ...;/

Ale to jakiś Gówniaż jest ... Takze nie bedzie problemu wybic mu z glowy głupot,ale nie wiem jak z jego ojcem...Pozdrawiam

ale jakim prawem wogóle śmie mnie zastraszać..."

żadnym - przestępstwo, do 5 lat więzienia, tacy nie mogą istnieć na forum
    niektórzy myślą że jak egzystują w internecie to są bezkarni - niech się dowiedzą jak bardzo się mylą!

Uprawnienia umieszczania postów