Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Bmx - zawsze w kasku ze szczenką !

Re: Bmx - zawsze w kasku ze szczenką !

aż mi sie niedobrze zrobiło :|

O bez kitu, mi tam szkoda gościa. W takim kasku zkolei zabudowanym, takie jak robią dla endurowców, to są chyba niezłe przeciążenia na bani bo to przecież dosyć ciężkie jest. Silent jaki masz sprzęt.?

cyclosternum
    Guest

no ja wczoraj miałem małego gróza naszczescie miałem kask bo łebem ostro przyje... w siemie i mnie troche łeb napier... mam troche otarc i rozje... koło a takie upadki są wliczone w tak zwane ryzyko zawodowe nie pierwy i nie ostatni raz ale oby jak najmniej

Ja jezdze na bmx'e w kasku integralnym ale na rower i jest ok i takie coś mnie nie spotka (mam nadzieje) a pozatym ja wole dirt a nie street i w dirt'cie moge sie bardziej uszkodzić wieć zawsze w kasku jeżdze a jeżeli chodzi o mój bmx to jeżdze na mongoose pro vilian i raczej sie nie rozpadnie

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Mam Mongoose Pro Roque 2002.
    Pozdrawiam

cyclosternum
    Guest

no nie był bym taki pewny czy w dircie nozesz sie bardziej uszkodzic niz na strice wszystko jest dziełem przypadku

łeee... :/

TylerPL
    Guest

Lol... Niezły film... Facet mocno przywalił o ziemie, a kamerzysta jeszcze się pyta : "Are you OK?". Nie zazdoszcze mu! Na prawdę!

YaKiLLaK
    Guest

Dla tego wlaśnie lepiej zapłacic te 500 zł za zwykłego integrala... Miałem kiedyś podobny filmik tylko na rowerze jak koleś głową o krawężnik zasadził... :/ Nieciekawie...
    P.S - Zastanawiam się tylko dlaczego ten koleś kierownicy nie puścił... u mnie jest to podstawowy odruch gdy lece do przodu "na sokoła"...

ufff

Uprawnienia umieszczania postów