Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: glupota ludzka nie zna granic!!!

glupota ludzka nie zna granic!!!

Jakis idiota umiescil na gr.dyskusyjnej zwierzaki taki post:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Czesc
    Czy ktos jadl jush pieczone legwany?
    Podobno so smaczne i odrzywcze, chcialem skosztowac udko legwana... co wy na
    to????????????

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Co wy na to??

Re: glupota ludzka nie zna granic!!!

niebyło by głupotą zamieszczac takiego postu np. w ameryce południowej jednak u nas uwazam że jest to nie na miejscu zresztą równie dobrze nie na miejscu było by pisać na indyjskich forach lub w gazetach o tym jak smakuje krowa lub skupie krowy do rzeźni, w chinach psy również jedzą itd... wszystko zalezy od kultury i tradycji wiec w tym wypadku pojęcie ''głupota ludzka'' jest WZGLĘDNE....

Pozdrawiam
    Serpent

a kto to napisal ? chce go poznac.......................

lecz gdzies to juz niepamietam na pozadku dziennym jest jedzenie legwana tamta ludnosc wierzy ze to zwieksza potencje a w chinach jedza zupe z wezow.... wegetarianin zareagowal by podobnie tak jak ty gdybys mu poweidxiz\al ze krowe jesz ze smakiem... tak juz po prostu jest.. nie to zebym pochwalal posta tego goscia co chce urozmaicic sobie menu... poniewaz legwaniki sa takie super przeciez nie pojedziemy do chin i nie powiemy niejedzce wezy... skoncze z tradycja ktora sie ciegnie od setek lat...

ja tam uwielbiam zabie udka, robione z kuzynów żab byków...ale nic na to nie poradze.

w sezamie.

o tak, szczegolnie, albo opiekane z panierką w sosie slodko kwasnym.

szwedzki
    Guest

myślicie ze poco choduje agamke...? (podobno też jest pyszna) :P

to taki żart rzecz jasna..

ps.
    legwany nawet nazywa sie "kurami z drzew" (czy jakoś tak)
    zabawa a nastepnie zabijanie byków, w hiszpanii, jest dla mnie jeszcze bardziej niedorzeczne no ale cóż zrobić..

co kraj to obyczaj..

pzdr

jak mam być szczery to żabie udka w restauracji "china town" są boskie.......
    mniam!

ja uwielbiam legwny, moj wujek hoduje, sa przepyszne...::::::::P...czemu gadacie o chinskich i amerykanskich tradycjach, przeciez pisze to polak a wiec mozna sie dziwic...

Uprawnienia umieszczania postów