-
------::::::Jaki zwierzak ??? ::::::------
Cześć
Z góry dziękuje za odpowiedzi i nie chce informacji „kup sobie ptaka „ bo jedne już mam lub że takie posty były chcesz się wypowiedzieć to wypowiec nie to nie
Posiadam zwierzątka pajęczaki i węza.
Chciałbym poszerzyć swoja kolekcje, lecz tym razem posiadam pewne wymogi względem niego. Chce aby był, często widoczny niekoniecznie musi być dużo ruchliwy, ładnie ubarwiony, nie wymagający specjalnych zdolności obchodzenia się z tymi gatunkami czyli tani prosty w utrzymaniu a to na czym mi zależy aby wydawał z siebie różnego rodzaju dźwięki mile dla uszu ale żeby nie był drogi
-
Re: ------::::::Jaki zwierzak ??? ::::::------
hmmmm....widzialem chinskie ptaszki, takie imitacje papugi....jak sie klasnelo spiewala....spelnia wszystkie warunki:>
-
krabik moj jest śliczny choc nie znam gatunku bo w zoologicznym nie wiedzieli;/
-
Może rzekotki jakies ? np. żabie ? samczyk dorosły podobno ładnie śpiewa
-
ja bym kupil se psa, jakie wymagania
-
kup sobie papuge nimfe jest niedroga mi udalo sie ja oswoic i potrafi powiedziec swoje imie<serio> ale nie wolno jej za bardzo rozpuszczac bo potem sie cwaniara robi tak jak moja. aha! jedyny minus papugi to to ze trzeba po niej gowna po domu sprzatac...ale od tego mam mlodsza siostre pozdrawiam
-
powiedz mizi zeby ci pospiewala:P ona taka kolorowa i duzo dzwiekow wydaje, aczkolwiek nie wszystkie sa przejemne
-
Nie interesują mnie papugi, chodziło mi o jakieś kumaki rzekotki czy gekony czy cos takiego chciałem się dowiedzieć od osób którzy mieli z tym styczność aby posunęli mi jakiś gatunek oczywiście taki który można zdobyć
-
Poczytaj opisy....nie posiadam plazow, ale z tego co czytalem wiele samczykow zab spiewa
-
A może czerwono-nosego renifera imieniem Rudolf? Będzie w sam raz!
P.S. Jak ja chce kupić jakiegoś zwierzaka, to zawsze kupuje te co mi się podobają, a nie te co inni polecają. Więc pooglądaj zdjęcia i sobie wybierz jakieś zwierzątko...
Uprawnienia umieszczania postów